Sommer-citater

Ella (og et afsluttet broderi indrammet i kototræ) kan dog altid få mit smil tilbage:

“Man skal ha’ solcreme på, så man ikke får skoldkopper! Men nu er det altså ikke sommer mere – nu er det fredag …”

Lille søde Pølsebrød, hvor jeg elsker din logik!

NB. Og du KAN altså ikke få skoldkopper, for du er i profylaktisk behandling med Zovir. Og det ER altså stadig sommer …

5 kommentarer
 1. Farmor & Farfar says: 10. juni 201320:35

  Tak for det fine broderi. Det har fået hæderspladsen ved siden af sønnens fotografi :-)

 2. Tante T says: 2. juni 201316:41

  Hvor er den blevet god i rammen, der er vist een der kan glæde sig… :)

  Rigtig god søndag til jer. Her er der afslapning og hygge og forberedelser til fødselsdagen.

  Knus Tante T

 3. Farmor says: 2. juni 201314:16

  Altså :-) Minder meget om Nora-logik, da hun var i den alder!

 4. Yvonne Thygesen says: 1. juni 201306:38

  Logik af den slags kan man ikke få for meget af. Tak for den glade opdatering. De bedste hilsner.

 5. Gitte says: 31. maj 201321:15

  Jeg har fulgt din blog gennem lang tid. Da Ellas sygdom blussede op igen, undrede det egentlig mig, at du kunne finde overskud til at blogge. Efterhånden som tiden er gået, har jeg dog ændret opfattelse, og Jeg håber, at bloggen fra tid til anden kan fungere som din lynafleder.
  Man ynder at påstå, at man bliver stærkere af modgang. Sikke noget sludder. Næ, man finder al den styrke, som har været gemt indeni, og den bliver brugt rub og stub… Men batterierne skal lades op, inden de bliver helt afladet. Jeg har selv været gennem en periode, hvor jeg har skullet strække mig til det yderste, og derfor har jeg nu erfaret, at man tanker energi på de mest uventede måder. Men at dele med andre giver på en eller anden underlig måde luft, og luft skal der til.
  Det er dejligt at høre, at det endelig går så godt hos jer, og jeg sender mine varmeste tanker til jer, for mig en ukendt familie. Må lyse og venlige dage være jeres fremtid.

Kommenter indlægget