Ella – livet forfra

Så er der fastsat et tidspunkt:

Tirsdag 22/10 kl. 21.25

sender TV2 filmen Ella – livet forfra.

Det siger i hvert fald programomtalen, hvor man også kan se et par af de snapshots, som übercool fotograf Columbus Leth tog af os op til transplantationen.

Wiii – er vanvittigt spændt på publikums respons!

Får den sandsynligvis også med det samme, idet jeg er inviteret ind til TV2 for at livechatte med seerne umiddelbart efter udsendelsen. (Til mandens store ærgrelse – så kan han nemlig ikke se sit Apple-event i fred, he he!)

14 kommentarer
 1. Ida S says: 22. oktober 201322:20

  Fantastisk udsendelse, Dorte. Så flot at I har overskud til at vise alle aspekter af denne hårde tid og det er et utrolig stærkt og vigtigt indblik i jeres liv med Ellas sygdom – tror det kan hjælpe mange. Både med at forstå, hvis man ikke har syge børn, og med at finde håb og trøst hvis man har. De bedste tanker til jer alle fire ☺

 2. Hanne says: 22. oktober 201322:09

  Tror ikke du behøver at være så nervøs for respons- tror den bliver megt omsorgsfuld og medfølende og håber den må fylde dig med glæde

 3. Helle Lykke says: 22. oktober 201322:05

  Hvor var det et flot program, mange tanker er sendt til jeres lille familie

 4. Suzette Larsen says: 21. oktober 201313:45

  Held og lykke i morgen, når du skal live-chatte. Jeg glæder mig til at se udsendelsen.

 5. Dorte says: 19. oktober 201314:33

  Filmen genudsendes lørdag 18.25 til 19.00. Kommer ikke til at se den live nogen af gangene, da jeg sidder i div. studier begge dage. Men uh, hvor er det spændende, hvad I syn’s om den :-)

 6. Rikke says: 19. oktober 201311:51

  Hej Dorthe. Tak for sidst, godt at se dig igen, og høre det gik godt (selv om omstændighederne var triste). Vi er jo mange der stadig hepper på Ella og alle jer <3. Kommer der en genudsendelse? Kan desværre ikke se det på tirsdag, men vil så gerne se det :)

 7. mumi says: 17. oktober 201318:55

  Blev færdig med bogen igår…phuuu ha…for søren hvor er det godt skrevet!! barsk men fantastisk læsning! Glæder mig til på tirsdag, man føler at man kender jer alle sammen og især jeres lille Eltu <3
  knus

 8. Joan says: 16. oktober 201317:55

  Hvor jeg glæder mig til at se jer.
  Det er fantastisk at læse med hos dig. Sikke en fremgang på det sidste.
  Kh joan

 9. Agnethe says: 16. oktober 201311:52

  Endelig kom der en dato! Jeg smidder alt andet på tirsdag kl 21.25…. Ved alle følelser vil komme i spil. Kan sidde og tude når jeg læser med på bloggen, så uden tvivl også når jeg ser jer for første gang, og så under de omstændigheder!,
  Er sikker på at alle tager godt imod jer ude i stuerne, hvordan kan de andet?
  Kan dog genkende dine tanker omkring det. Dags dato lavede engang en udsendelse live fra vores hjem. Grænseoverskridende at blive invaderet at journalister og tv udstyr over alt, men super godt bagefter. Folk forstod bedre vores datters situation og hvad det gjorde ved vores familieliv…
  Pøj, pøj – ved bare det bliver godt!,,

 10. Yvonne Thygesen says: 16. oktober 201310:11

  Allerførst tak for at i vil dele jeres kamp med alle os. Jeg ved godt at det er Ella som er hovedpersonen,hvis man må skrive det om en patient. Jeg kommer helt sikkert til fælde tårer under udsendelsen. De bedste hilsner.

 11. Anne says: 15. oktober 201322:50

  Nej hvor er det spændende! Jeg er sikker på at I nok skal blive taget så Godt imod. Jeg vil kigge forbi indsamling og give et bidrag for at gøre noget, ja et eller andet for at føle man holder cancer i skak. Jeg er udenlands i den uge men håbe at kunne se programmet på nettet? Tænker sådan på Jer og synes at livet i den grad har det med at vende op og ned på det hele indimellem. Hvorfor? De bedste ønsker fra Anne

 12. Christine Riis Paulsen says: 15. oktober 201321:49

  Tv’et er hermed erklæret mit på tirsdag. Bliver både dejligt, underligt, hårrejsende, trist, glædeligt – alt i en udsendelse!! Men glæder mig til at se en så sej pige med en lige så sej mor <3 I har sat spor i manges hjerter og er sikker på, at jeres historie vil få endnu flere til, at komme op af stolene og bidrage til knæk cancer.

  Kærlighed til jer ;0)

 13. mikael says: 15. oktober 201321:03

  Hold da op, det bliver godt nok spændende. Tillykke med det – eller hvad det nu hedder. Dejligt at der vises fjernsyn med så meget mening, og det er jo desværre en omfangsrig historie, der kan præsenteres. Vi er sikre på, at det bliver en super udsendelse – men stakkels Anders, der er så glad for Apple (og åbenbart også “Apple-events”). Kram til alle herfra

 14. Karin Jensen says: 15. oktober 201320:53

  De vil elske dig. Simpelthen fordi du er den mor du er, og de vil knuselske Ella, og have følelserne helt uden på tøjet, fordi de vil føle med hele jeres familie. – Når du med en blog kan ramme så inderligt, og få os til at følge med i næste afsnit, hvor vi alle sammen higer efter at komme til sidste kapitel, hvor Ella bliver 100% erklæret rask, og hvor vi håber på en garanti for et videre lykkeligt liv for jeres lille familie – Man kan ikke andet end elske den fighterånd, den morkærlighed, den måde du fortæller på, den måde du lever livet med en forbandet lortesygdom tæt på, og den måde du håndterer det hele på. – Jeg er fuldstændig taget med storm, og jeg vil sidde klinet til skærmen, fordi jeg føler jeg kender jer (Selvom jeg overhovedet ikke gør det) Og så vil jeg tillade mig selv at tude med hvis det ind imellem bliver sørgeligt, og til sidst når udsendelsen slutter vil jeg trøste mig med, at jeg har den gode slutning tilbage – Den skal læses på bloggen. Kh Karin

Kommenter indlægget