R.I.P Tobias

Havde lige et dejligt lille advents-indlæg i ærmet, men det må vente. Vil i stedet tænde et lys for en tapper dreng, der lå på Intensiv samtidig med Ella.

Vi boede med hans familie på Ronald Mc Donald Huset – hans store familie – der (både ex-koner og -mænd, nye kærester, børn og papbørn) alle flyttede ind på ét og samme værelse hulter til bulter for at støtte den lille gut i hans livs krise. Og fik det til at fungere. Hatten af – for hvor sejt er lige dét?

Kære Tobias: Du var så elsket og havde sådan fortjent en fantastisk og magisk jul her efter din sidste kemo. Men kroppen kunne måske bare ikke mere i går?

Sov sødt.

Og til din smukke tvillingesøster: Jeg ønsker af hele mit hjerte, du kommer igennem denne sorg som et helt menneske. Engang.

1 kommentar
  1. Anna K says: 25. december 201317:08

    Som altid før, gør disse små hjerter med deres særgelige nyheder mig ondt. Og smerten blev ikke mindre af, at jeg ser at lille Tobias kommer fra den samme lille bitte by som jeg. Mine tanker er hos ham og hans familie.

Kommenter indlægget