Summarum

“TILLYKKE – du er en af de udvalgte, der skal deltage på workshoppen!”

Spændende: Kvalitetsudvikling af Cirkus Summarum. Det dejlige skøre børnecirkus med alle kendisserne fra Ramasjang som artister.

Var så heldig i sommers at få fingre i fire flotte loge-billetter fem minutter i lukketid, og så var det ellers afsted til fest og farver. Selv om Nora måske var liiige ved at bevæge sig over målgruppen i alder, så morede vi os alle kosteligt. Rokkede løs herhjemme til musikken fra forestillingen i månederne efter. For fuld udblæsning.

Og nu er Mor her så priviligeret at få lov til at brainstorme på de kommende sæsoners cirkusoplevelse. Næsten helt ligesom dengang man sad på en fed stilling i turistbranchen. For lidt over en billiard lysår siden. Eller deromkring.

Hyggelig aften går på hæld. Lille trofaste Lupo tøffer mig troligt hjem fra Muskelsvindfondens lokaler. Altid rart at gøre en forskel i en god sags tjeneste – denne gang ingen undtagelse. Seks forældre i lystig debat om alt lige fra billetpriser, merchandise, tematisering af skraldespande til sansemoriske forhindringsbaner. Over kaffe & sancwich.

Vi er alle ens. Fraskilt -, sammenbragt -, kræftramt – eller kernefamilie. Alle samme drømme, samme håb. Og altid højest på listen:

Glade børn med glade minder.

2 kommentarer
  1. Dorte says: 7. november 201420:35

    Nemlig! (nåja, og så får deltagerne jo altså også et par gratis billetter til næste års forestilling …)

  2. Karin says: 5. november 201414:33

    ” – i en god dags tjeneste” – det er bare dig. Hvordan gik det med det patientpanel, du blev inviteret til en gang for længe siden før “anden omgang i bokseringen” ?

Kommenter indlægget