Lotsa Helping Hands

Sidder her med Tine og brainstormer på, hvordan man mon kan gøre hverdagen bare en lille smule lettere for familier med alvorligt syge børn. Og så er det, at hun viser mig dette website.

Community’et Lotsa Helping Hands hjælper mennesker med at hjælpe hinanden.

Hjælpen kan variere fra alt mellem babysitning, måltider, transport til rengøring.

Altså kort fortalt: Man kan oprette sig på websitet, hvis man har behov for hjælp eller kender nogen, der har. Herefter kan ens forskellige egne netværk (skole, vej, mødregruppe, familie etc.) melde sig til. Som de selv skriver i præsentationen:

Free, private Community web site to organize family and friends during times of need. We use technology to bring people together—to help people who are experiencing the challenges of caring for someone in crisis or over a long-term period.

Det burde da opstartes i Danmark!

4 kommentarer
  1. Dorte says: 3. marts 201220:35

    Altså en slags open source-agtigt user contribution? Spændende – og helt relevant. For det gælder jo om at styrke interessen for velgørenhed her til lands også…

  2. Anne Laugesen says: 3. marts 201220:28

    Ved crowdsourcing får man brugerne til at oversætte websitet til deres eget sprog. Det har man f.eks. set Facebook gøre – derfor ikke alt er oversat (lige godt). Det koster noget i setup, men vist nok mindre end almindelig oversættelse.

  3. Anne Laugesen says: 3. marts 201217:54

    Det ser da ud til at være en rigtig interessant ide! Man kan godt oprette et ‘community’ i Danmark, men det vinder nok ikke den store udbredelse, hvis det kun er tilgængeligt på engelsk. Måske har de allerede tanker om at udvide/få sitet oversat? Det kunne f.eks. gøres via crowdsourcing (sagde translatøren lige det?) eller via andre former for frivillighed, men selvfølgelig kun efter aftale med sitet.

    P.S. Et lille forslag: gør billedet/logoet til et hyperlink til http://www.lotsahelpinghands.com i stedet for til jpg-filen.

    • Dorte says: 3. marts 201218:28

      “Øh, hvad er croudsourcing?”, sagde lige den anden translatør…
      God idé med link til eksterne sites, når der er tale om et logo – gør det lige med det samme :-)

Kommenter indlægget