Fødselsdag for familien

Det er lidt et sats, men vi kan bare ikke holde ud at skulle fejre endnu en fødselsdag for vores lille trold, uden at fætter og kusine deltager.

Min søster Line annoncerer, at der ikke er dårligdomme at spore hos ungerne eller dem selv. Vi regner så med, at der heller ikke er noget usynligt under optræk og inviterer dem alle til fest sammen med farmor og farfar på trods af isolations-reglerne (mormor nyder livet under sydens sol på endnu en dejlig rejse med sin Hubert).

Det er den nok mest afslappende fødselsdag, vi har oplevet herhjemme nogensinde. Vi laller alle rundt i nattøj, indtil gæsterne ankommer. Gaverne pakker Ella ud lidt undervejs i eget tempo uden den store kigge-på-seance, og i stedet for at gå amok med fondant og strygejern, lader jeg de fire unger stå for lagkage og borddækning. Den nye stil: Benene op og laissez faire. Hvabehar?

1 kommentar
  1. Tine Juul Evans says: 29. marts 201223:35

    Hvor vidunderligt – og helt lige som det skal være ;) Tillykke med hende.

Kommenter indlægget