Blå børnebog

Her til formiddag har jeg fået færdiggjort 5054-støttegruppens børne-oversigt, som min kære husbond for nylig opstartede, ud fra denne lille hjemmelavede skabelon:

Navn, født
Diagnose, tidspunkt:
Forældre:
Søskende, født:
Om (forløbet, tanker mm.):
(Senest opdateret)

Informationerne har jeg fundet rundt omkring i gruppen, og det har godt nok været et tungt stykke arbejde. For bag hver lille beskrivelse ved jeg, der gemmer sig et utal af tårer. Dyb sorg og frustation. En lille person. En lille fighter. Der indtil nu har klaret det. Eller ej …

Pigerne kom flere gange løbende for at få mig med i en leg, men jeg har været helt opslugt af de små sjæle med de hårde diagnoser.

I er alle i mit hjerte.

4 kommentarer
 1. Cille says: 21. juli 201223:43

  Så absolut det er dejligt at have fat i noget håndgribeligt, og vide der er andre forældre der desværre forstår det hele og og har tænkt de samme tanker. Ønsker jer den bedste børnehave start for Ella<3

 2. Dorte says: 21. juli 201214:46

  Når alt andet sejler …

 3. Dorte says: 21. juli 201214:45

  Mange tak, Cille – det er nemlig rart at få styr på de ting, vi selv kan have indflydelse på :-)

 4. Cille says: 21. juli 201212:12

  Det er et super arbejde du har gjort<3

Kommenter indlægget