Isolation

Godt vi indlagde Tudse i går; trombocytterne var dalet til 6(!), hvilket betød stor risiko for blødninger. Transfusion påbegyndt fluks efter ankomst.

Overtager isolationsvagt her til eftermiddag; Ella & co. er lukket inde på sengestuen pga. Adenovirus fundet i hendes snot ved næsesug (ikke Bels yndlings-test mildest talt …) For at skåne de andre immunsvæklinge på 5054 mod mavekneb & mørkegrøn bæ, benyttes mundbind, kittel og handsker, hvis man så meget som overvejer gangtur. Charming!

4 kommentarer
 1. Dorte says: 8. oktober 201213:48

  Kære Ketty – tak for dine søde ord. Hvad fejler jeres datter? Hvor er jeg ked af at høre om endnu et tilbagefald, det gør så ondt hver gang et barn og en familie bliver ramt. Knus /Dorte

 2. Ketty says: 8. oktober 201211:42

  Det er som at læse om vores eget liv, samme tanker, samme angst, sorg, glæde – ja samme følelser, bortset fra at diagnosen er en anden, så har vores lille Clara på 1 år også tilbage fald, 14 dage efter 1/2 års behandling med kemo kure. Indlagt på Skejby sygehus. Igen. Vi har håb. Ikke overskud til at skrive dagbog, så lever det lidt igennem, ved at læse din blog – og dine ord – de samme som vores. Med lægens ord åndende i nakken – der er nok ikke så meget at gøre denne gang.

  Alle helbredende tanker til jeres lille datter.

 3. Dorte says: 7. oktober 201222:26

  Tak søde MosGerda <3

 4. Gerda says: 7. oktober 201221:29

  Den flotteste anmeldelse man overhovedet kan få. Den mest urimeligt ulykkelige situation man kan være i. Hvordan forener man det i én person? Hvor må det være svært og ubærligt at være dig, og hvor er det ondt mod jeres lille familie. Kærlig hilsen Bedstemoster Gerda.
  PS: Min søster sendte mig bogen, og jeg brugte fredag nat på at tude over den. Ikke fordi den selv er sørgelig, men fordi jeg kender fortsættelsen.

Kommenter indlægget