Og vinderen er …

Hold da op, hvor er I opfindsomme – tak tak tak til alle for input her på bloggen, via Facebook-delingerne og i min mailboks. For jeres indlevelse og skæve/sjove forslag :-)

Jeg blev meget rørt over Klaras  Smil , eller glæde over små ting – de små nuer og Tines En vinkel på Noras verden – forsøget på en normal hverdag eller noget om, hvordan familien er splittet op. De to kan jeg ikke vælge imellem, så I får en bog hver …

Derfor kære Klara, smæk mig en besked via kontaktformularen med din postadresse, så shipper jeg på mandag, når jeg er tilbage fra Riget-vagten. Og Tine – tja, dig ved jeg jo, hvor jeg kan finde.

Stort tillykke begge to – hermed dagens videoblogindlæg. God fornøjelse!

 

2 kommentarer
  1. Farmor says: 17. oktober 201213:46

    Aaaah, lille Logitech højtaler med USB forbindelse ankommet med UPS i dag – som lovet. Nu kan jeg også høre, hvad Nora og mor taler om på videoklippet :)

  2. Tine says: 12. oktober 201223:08

    Ja, Nora, du kender rutinen med mor det ene sted og far det andet sted :) Så er det med far du skal se Tandbørsten her til aften.
    Tusind tak for bogen, Dorte -og for kigget ind i Noras verden med krea og finurligheder.
    Jeg ved, du er ved at udforske, hvad det vil sige at videoblogge – og dine grænser i forhold til levende billeder og fortællinger. Dette er en ærlig lille fortælling, et lille øjeblik i dagligdagen i bilen med mor. Det er ikke børnenes skiftedag, som i skillesmisse-familier, men forældrenes skiftedag. Og dog er der ligheder til skillesmissefamilier. Mor og far er opdelt og ligeledes jeres to piger. Jeg er sikker på, at det er temmelig trist for Nora, at lillesøster ikke er der til at lege, sludre og hygge med. KK for kæmpekram

Kommenter indlægget