Sig det med perler!

Inspireret af Karinas bande-plade forleden.

Desværre var

H O S P I T A L S L E D E L S E N

for langt …

10 kommentarer
 1. Klara says: 19. oktober 201205:39

  @sofie: er klar over bogsalget intet har med det at gøre for Dorte. Ville være absurd i situationen.

 2. Sofie says: 18. oktober 201223:36

  Tænker at det ikke har så meget med bogsalg at gøre? At det mere er noget med at blive hørt og taget alvorligt? At det ikke er særligt konstruktivt med en ‘don’t mention the war’-tilgang…
  At Dortes erfaringer er subjektive lægger hun jo ikke skjul på. Det ligger vel netop i blog-genren. Og at dyrtkøbte erfaringer, der måske oven i købet kunne hjælpe andre i samme hæslige situation, skal cooles ned – det er da lidt svært at forstå?

 3. Dorte says: 18. oktober 201220:16

  Og Klara: Så må du da hellere se at lukke computeren og komme igang med at læse ;-)

 4. Dorte says: 18. oktober 201220:14

  Brilliant, Christina – og så den der naive blomster-stil!

 5. Christina says: 18. oktober 201220:11

  Og hvis du bliver træt af perler, er der andre yndige sysler: http://shop.subversivecrossstitch.com/products/pdf-fuck-cancer!

 6. Klara says: 18. oktober 201219:48

  Glæder mig salget går så fint Og kan virkelig godt forstå hvad du siger. Men mennesker og mange -”væsener” er milevidt fra hinanden og væsenerne forstår ikke altid og har strikse regler. Og alligevel består alle “væsener ” af mennesker. Og det er dem du når. Kh

 7. Dorte says: 18. oktober 201219:40

  Salget går strygende – og vi er ikke engang udkommet endnu. Så ja, bogen har allerede fundet sit ståsted og lever helt sit eget liv. Synes bare, det er hårdt at blive sat på plads af ledelsen for anden gang på under en uge. Er sgu’ lidt skrøbelig for tiden og brød mig bestemt ikke om at afløse herinde på Riget i dag. Bestemt ikke …

 8. Karina G says: 18. oktober 201219:39

  Fantastisk!!

 9. Klara says: 18. oktober 201219:09

  Hej. Nu ved jeg jo ikke hvad der er sagt og ved endnu ikke hvad der står i bogen. Så på forhånd bær over hvis der er indlysende ting jeg ikke ved. Men en ting ved jeg og det er at mange hospitals ledelser og også den på rigshospitalet er meget meget påpasselige og strikte med hvad der kunne siges og skrives og direkte eller indirekte forbindes med deres navn.. Og på den anden side er der personalet på afdelingerne, som jeg. Godtnok fra for lang tid siden. Kender som super dygtige og meget meget engagerede. Hvorfor betyder det noget hvad der er taget af beslutninger om bogen ? Bogen er vel ikke emnet/ formålet i jeres færd og forhold på rh. Der er ikke enighed om det m bogen. Men overordnet set , menneskeligt set og fagligt set er det vel godt det de gør. Nemlig at Ella forhåbentlig bliver rask. Så hvorfor focus på at kæmpe en kamp mod nogen beslutninger som ikke i det lange løb er vigtige. Bogen skal nok, Hvis den er god få sine egne ben at stå på.

 10. Mos Gerda says: 18. oktober 201218:20

  Så er “ytringsfrihedsknægtelse” vel også for langt. Ellers et godt ord!

Kommenter indlægget