Pakkepost :-)

Wiii – se hvad postmanden er kommet med til os!

En helt fantastisk samling børnebøger og -film fra søde dejlige Rimelig-Rå-Anita.

De små Pixi’er beholder vi nok herhjemme, for de er bare så fine til toilet-træning ;-) , men filmene ryger ind til de kræftramte unger på vores afdeling på Riget, så vi alle sammen kan have glæde af dem. Der er nemlig et ultra-begrænset antal kanaler at zappe imellem derinde. Så derfor, kære Anita:

1.000 tak!!!

2 kommentarer
 1. Sus says: 22. oktober 201217:12

  Hey Sødeste Dorte
  Vil du ikke lige sende mig jeres adresse ved lejlighed… Jeg har jo tidligere anmeldt film så jeg har da uden tvivl en bunke dubletter liggende som ved Gud kunne gøre mere nytte inde på riget end i vores pulterkammer…
  Knus

 2. Anita says: 22. oktober 201216:28

  Det glæder mig i kan bruge det hele .
  Tanker her fra til jer .
  Anita og co..

Kommenter indlægget