Lektørudtalelse

Første – og vigtigste – anmeldelse i hus; nemlig lektørudtalelsen (udarbejdet af Dansk Bibliotekscenter). Denne sendes nu rundt til landets biblioteker, som vil bruge den til at vurdere, om KEMOLAND skal købes hjem til bogsamlingen.

Til min glæde finder jeg fine ord som “skarphed og humor” i beskrivelsen af bogen, som slutter af med en dejlig kommentar om, at det ikke er muligt at støve andre tilsvarende titler op, som går så tæt på.

Har læst et sted, at kun 25% af alle nye bøger anmeldes, så jeg er mega tilfreds og stolt!

Med en sådan lektørudtalelse i baghånden kunne de årlige bibliotekspenge måske ligefrem gå hen og dække en pølse på torvet. Eller to.

5 kommentarer
 1. Dorte says: 20. november 201218:19

  Hvor dejlige kommentarer fra jer! Håber ikke vi ødelægger din nattesøvn alt for meget, Tove ;-)

 2. Anja V says: 20. november 201215:16

  Jeg er ikke i tvivl om, at din bog er en som bare skal læses. Jeg har “efterlyst” din bog på Roskilde Bibliotek, og fik der at vide, at den ville blive købt hjem. Om det kan give til en pølse på torvet tvivler jeg dog på.

  Jeg håber at der findes en doner til Ella hurtigst muligt og at I snart kan få lov til at leve som en helt almindelige familie.

 3. Tove says: 20. november 201208:40

  Jeg læser lige nu din bog – det skulle være en “go’ nat bog”, men jeg falder ikke i søvn…. det er spændende på den uhyggelige måde… håber du forstår?
  Jeg beundre dig og din familie – i er super seje. HÆNG I, HOLD UD, HOLD AF….
  Kæmpe knus

 4. Malene says: 19. november 201221:16

  Jeg har længe læst din (super fantastiske) bog og den går nu på omgang hos mine socialrådgiver med studerende…
  Sådan lidt frivillig tvang du ved. ;)
  Synes den gir et fantastisk indblik i hvordan det er at være cancerbarn familie, og hvilken krise man virkelig er i.
  Noget jeg ville ønske vores sagsbehandler havde indblik i, dengang det var vores tur.
  Jeg håber og tror på at denne bog vil give udenfor stående mennesker en rigtig god fornemmelse af hvad der rør sig i kriseramte familier og hvor de skal hjælpes i stedet for at modarbejdes.
  Kunne se det har været en laaaang dag på 50654 igen idag. :(
  Ber til at der snart dukker en doner op, så i kan komme videre med næste kapitel.
  Kæmpe varme kram til jer alle 4.

 5. Heidi Dyreby says: 19. november 201221:15

  Du skal være stolt af din bog…aldrig har jeg slugt en bog så hurtigt…og jeg har læst mange bøger…du har et fantastisk talent for at formulere dig… Og fantastisk at du har fået sat mere fokus på livet med et kræftramt barn på godt og ondt….jeg anbefaler helt klart din bog….

Kommenter indlægget