Forskud på julen

Hvad har to søløver, tre elefanter, fire zebraer og 1.600 tarteletter til fælles?

Jo, de var alle med til at gøre patientforeningen Fmkb‘s store juletræsfest for børnekræftramte familier til en forrygende oplevelse.

Ellamusen kemo-dykker i disse dage, så karusel og ris a la mande blev erstattet af ballet- og pandekage-hygge hos Farmor & Farfar. Egentlig tror jeg også, at Nora nød at have sine forældre for sig selv i dag – og ikke have lillesøster på slæb, når hun susede rundt i Cirkus Arenas vinterlejr.

Tak for et overdådigt arrangement med gaveorgie uden sidestykke.

Og tak til jer kære krigsveteraner for endnu en fælles stund. I ved, hvad vi er igennem, for I har prøvet det på egen krop. Derfor betyder jeres ord så meget. Derfor er jeres kram så varme.

Skønt at gense alle!

 

5 kommentarer
 1. Dorte says: 25. november 201214:30

  Ja Karin, en ting er at hapse min Octopus-kæde – men den nye iPhone; ush! Julie: Fremragende program og super arbejde af HJEM IGEN. Tillykke med resultatet. Sofie: PÅ! Maja: KNUS!

 2. Maja says: 25. november 201210:58

  Det var sandelig også dejligt at se dig. Skønt at I havde overskud til at deltage. Sender endnu et kærligt kram i jeres retning….

 3. Sofie says: 25. november 201208:20

  Hvor dejligt I tredie hygget sammen min ven. Og hvor er Nora altså et smukt barn-hun er totalt en skøn og dejlig pippi type! Hende er jeg altså vild med:)
  Også Ella naturligvis,men det ved du jo :-)
  Skal vi snart drikke kaffe og guffe kage(r) igen?

 4. Svigermor says: 25. november 201201:11

  Godt nærbillede af Zebraen, Dorte. Var det den gang, den var ved at spise din mobil :)

 5. Julie says: 24. november 201221:28

  Det var også rigtig dejligt at se jer og kramme dig Dorthe! Knus Julie

Kommenter indlægget