Den omvendte verden

Godt man altid har en brækpose inden for rækkevidde på Riget. Og denne gang var det altså ikke Bellemusen, der havde brug for den …

Søndag aften fik jeg et pludseligt ildebefindende – besvimelse og opkast – med dundrende hovedpine som resultat. Mystisk! Et par timer forinden havde jeg det fremragende på hyggelig lille orlovsvisit med min Kemounge hos Tante Tine i Charlottenlund til julehygge & varm chokolade.

Nu står det klart, hvad der var galt: Mavesyge. Byttede vagt med Anders i går og har siddet hele natten herhjemme og kastet op … på lokummet. Bvadr!!! Måtte få Mormor til at køre Nora i skole her til morgen, da jeg simpelthen ikke kunne rejse mig.

Tine er også blevet smittet, viser det sig. Og halvdelen af forældre og børn på den overbelagte afdeling. Alle med samme symptomer og isolerede på sengestuerne.

Epidemi, indeed – bare Ella slipper. Og Nora. Hvor jeg dog føler med alle de nyankomne familier, der skal kæmpe mod virusinfektion oven i kræftdiagnose.

Ved kun alt for godt, hvad de er igennem.

 

6 kommentarer
 1. Dorte says: 4. december 201219:52

  Tak alle – ja, det lader til, at min omgang er på retur her efter 48 timer. Venter med spænding på, om ungerne slipper. Ku godt nok være surt oven i højdosis-kemo …

 2. marion Jacobsen ( tinas Mor) says: 4. december 201217:47

  rigtig god bedring, der er så mange der har haft det øv

 3. Marie Louise says: 4. december 201216:45

  Øv altså! Det er en virkelig tarvelig sygdom. God bedring og krydsede fingre for at pigerne slipper.

 4. Cille says: 4. december 201212:35

  Rigtig god bedring

 5. Tante T says: 4. december 201212:22

  Det var så dejligt at se jer. Så hyggeligt som hun forsvinder ind i et legeunivers.
  Desværre har jeg også feber :( – Thomas’ antikvalme medicin har en virkning. Og det er godt han hjælper til med børnefødselsdagen her i eftermiddag :)

 6. Susan says: 4. december 201212:13

  Puha….godt vi ikke skal derind så :o ( God bedring!!

Kommenter indlægget