Kort & godt

Nu med eget forfatter-visitkort, hvabehar’? Og har man ikke noget imod lille reklametryk på bagsiden, kan man – som jeg – bestille en kassefuld med hele 250 stk. ganske kvit & frit hos bla. Vistaprint.

Lad mig lige ved samme lejlighed slå et slag for en anden slags kort – nemlig de unikke Cancerkort. De er håndlavede og koster 15 kr. – for hvert solgt kort doneres 10 kr. til Foreningen Cancerramte Børn. Stødte første gang på konceptet for et par år siden til et velgørende arrangement for alle os familier i Kemoland. Holder meget af at klippe/klistre med pigerne, men mine evner rækker vist ikke helt i denne velgørende sammenhæng.

Et hæklet kort måske?

1 kommentar
  1. Svigermor says: 12. januar 201316:06

    Det er bare et flot visitkort, du har fået “strikket sammen” – ikke hæklet :) Men du undgik vel ikke at betale transport/porto? Tilbudet med reklamen fik jeg desværre ikke, måske fordi svigerfaren jo også – i modsætning til dig – er 100 % privatkunde :) Vi vil bestemt kigge efter de andre postkort, næste gang skuffen skal fyldes op. Selv i vore dage kan ikke alt klares med en mail ……

Kommenter indlægget