Storesøster

Vi har nu alle fire boet på Riget i over en måned. Mange af jer spørger ind til, hvad Nora i grunden får dagene til at gå med herinde, og svaret er:

Hygge! (Og et par timers skolegang med en håndfuld andre søskende – når der altså ikke lige er lockout …)

Nb. Forklaringen på Ellas slattenhed lader vente på sig. I morgen eftermiddag skulle lægerne gerne være kommet sagen nærmere, uh!

6 kommentarer
 1. Charlotte says: 10. april 201320:16

  Hvor er hun sød. Hun ser ud til at hygge sig. Hvor må det også være svært at være hende. Er hun ikke top-frustreret over og ked af at Ella sover så længe?

 2. Helle says: 10. april 201317:39

  Sikke et skøøønt smil :)

 3. Diana says: 10. april 201315:26

  Dejlige billeder af Nora og godt at læse den står på hygge, trods alt. :o ) Tanker fra Diana

 4. Tina says: 9. april 201320:43

  I må nyde at i kan være sammen jer tre når nu lille Ella lader vente på sig. Hun må have brug for roen og det havde i også. Håber dog i snart kan være sammen alle 4. Kram

 5. Inge says: 9. april 201320:18

  Billederne taler sit eget tydelige sprog. Omend I er i nogle ikke helt almindelige omgivelser, så oplever Nora for første gang i lang tid at I er samlet. Og det er godt for den skønne lille pige. Kram herfra

 6. mor/mormor/Inge says: 9. april 201320:08

  Dejlige, søde og helt vidunderlige Nora-Flora. Det var så skønt at have en hyggedag med dig i søndags. Godt du huskede at give far og mor deres 9 års bryllupsdagskort, som du havde skrevet så fint på. Jeg ville gerne have været med mor og dig til Fyn, men jeg forstår godt, at I gerne vil være hos Ella. Mange kram til dig fra mormor.

Kommenter indlægget