I solen

Jeg kan se det i deres øjne, medlidenheden. De fleste forbipasserende sender forstående og triste smil til vores lille familie, når vi triller rundt på Rigets matrikel. Ellas udstyrsstykke er heller ikke just diskret, for at sige det mildt: Skrigblå børnekørestol med kampestens-tung iltflaske. Bleg og afpillet Lillepige viklet ind i kemokalot og elektroder.

Men hallo; hun er jo ikke syg – hun er faktisk rask! Kræftfri for første gang i sit liv, genopstået fra koma. Drop jeres ynk og glæd jer med os! Jovist kunne det have været dejligt, at Ella ikke skulle nøjes med at betragte sin søsters balancegang om det nyrenoverede springvand. Men det skal nok komme. Og vi er ude! Ude af respirator og ude på tur. Nyder solen, luften og de royale heste, som lige kiggede forbi.

Fik ikke sat lys i vinduerne forleden men fyrer i stedet op for kandelaberen ved Ellas udskrivelse.

Ellas befrielse.

Som – ifølge lægerne seneste udmelding – skulle kunne finde sted allerede i næste måned.

Wiii!!!

16 kommentarer
  1. suzette says: 7. maj 201318:27

    Lad dem bare glo. Hvor lyder det godt det hele :-)

  2. Marie Louise says: 7. maj 201316:46

    Det er jo for vildt! Næste måned! Kan slet ikke vente – så kommer vi i bilen og besøger jer i tide og utide :-)

  3. Helle says: 7. maj 201314:00

    Det er altså for vildt! Jeg glæder mig uendelig meget på jeres vegne. Smukke, lille Ella. Ud i verden med dig. Du har så meget, du skal have indhentet :) Ja, det har I vist alle sammen ♥♥♥♥ Alt det bedste til jer :)

  4. Helle says: 7. maj 201300:06

    Jeg glæder mig usigeligt over billedet af Ella ude i det fri!! Tillykke….det er så smukt og fint. Dem der går forbi og ikke ved dette er en sejr, bare stik dem et smil vær stolt af dine to dejlige tøser.

  5. Inge says: 6. maj 201322:58

    Helt fantastisk. Ella ha det med at time det. Det er først nu foråret er kommet… Så både Ella og foråret lod vente på sig. Og begge komme stærkt igen! Kære Dorte jeg smiler bredt og ikke med nogen orm for medlidenhed! Kram

  6. helle sandby says: 6. maj 201320:22

    Velkommen i det fri, hvor I forhåbentlig alle kan trække vejret lidt dybere. Åh, hvor det lyder så dejligt bekræftende det du skriver. Jeg hepper så meget på jer og på Ella.

  7. Pernille says: 6. maj 201320:21

    Bare fedt;)

  8. Lone says: 6. maj 201320:12

    Hvor er det dejlig læsning.

  9. Sandra says: 6. maj 201320:05

    Åhh hvor er det fantastisk :-)
    SÅ dejligt at læse det går så godt.

  10. Benedikte says: 6. maj 201318:54

    Jamen, det er jo helt fantastisk! En gåtur i det fri – allesammen! Nyd det af hjertet – sug ind af luft, lys og latter. Snart bliver det sommer, rigtig sommer – også for Ella – med sand mellem tæerne, middagslure i hængekøje og på uldtæpper, smut med strandsten, hyldeblomst-drik og krammere – RIGTIG mange krammere! Er kommet til at holde af lille Ella, selvom jeg aldrig har mødt nogen af jer. Alt det bedste til jeres familie!

  11. Marion (farmors søster) says: 6. maj 201318:54

    Hvor dejligt at høre, at I har været en tur ude i det fri og i forårssolen, og at lægerne mener, at Ella kan komme hjem engang i næste måned. Det er næsten ikke til at tro :) .
    Folks reaktioner, som du beskriver Dorte, fortæller, at de ser noget helt andet, end det der i virkeligheden foregår. De tror, at I er kede af det; men I har jo endelig noget at glæde jer over.
    Og vi andre glæder os med dig, Anders, Ella og Nora.
    Gad vide, om Ella har fået sådan en iltbeholder, som KOL-patienter også bruger.

  12. Yvonne Thygesen says: 6. maj 201317:33

    Tillykke og de bedste ønsker til jer alle for de mange gode og almindelige hverdage i heldigvis skal i gang med. De bedste ønsker.

  13. Farmor & Farfar says: 6. maj 201317:09

    Vi elsker jer – alle fire <3

  14. Katja says: 6. maj 201316:28

    Udskrivelse i næste måned – fantastisk. Jeg glædes på jeres vegne, hvor har I alle fortjent det. Håber på fortsat hurtig fremgang for Ella.

  15. Asta says: 6. maj 201316:19

    Wauw – hvor er det bare vildt! Det gør mig super, superglad at høre hvordan det går fremad med Ella!

  16. Mos Gerda says: 6. maj 201315:47

    Ella ude i fri luft! Hvor længe er det ikke siden, det sidst er sket! Stort tillykke!

Kommenter indlægget