Off

Wikipedia:

- Aside from a given course or route
- At a certain distance in space or time
- Into a state of unconsciousness
- In error; wrong
- Affected by spoilage; bad
- Somewhat crazy; eccentric
- Less than normal or sane

- Not up to the usual standard
- No longer on, attached or connected
- No longer continuing or functioning
- Absent

Dorte Off Rasmussen.

Off – hele vejen igennem. Grå, rystende, menneskesky. Ikke til stede.

Kan simpelthen ikke få sommerstemningen ind under huden på trods af upcoming udskrivelse. Syge børn lider omkring mig, forældre sørger, søskende savner. Hvordan kan jeg glædes?

“Ella, Ella, Ella – min søde lillesøster, jeg vil ha’ dig!” messede Nora hele aftenen i går i Roskilde. Jamen, turen var jo for hende; en skoledag sammen med klassen, som hun ikke havde set for evigt. 9.-klassernes afslutning med karameller og vandkamp.  Men Nora ville bare hjem. “Hjem til Mc Donald Huset”, sagde hun. “Mit hjem er der, hvor min familie er – og det er ikke her!”, græd hun og smækkede sig inde på sit værelse. Jeg græd også. Hjemløse, det er, hvad vi er (burde melde mig som Hus forbi-distributør …)

Største behov lige nu:

- To go away; leave!

5 kommentarer
 1. Suzette says: 6. juni 201310:10

  Jeg kan så sagtens forstå det hele.

 2. Inge says: 1. juni 201318:23

  Kære du. Du har levet under er umenneskeligt pres i meget lang tid og kan se frem til at komme hjem igen til en normal hverdag – som nok i virkeligheden aldrig bliver helt normal for jer med de oplevelser i har med i bagagen. Så at du er off og har lyst til at ‘leave’ er vist meget naturligt og faktisk en sund reaktion fra dig, som må og skal komme for at du kan hele igen som menneske. Jeg vil være her hvis du har brug for det. Har lyst til at komme i sommerskuret med dig og evt med barn/børn som sidst. Jeg er hjemme igen fra sommerrejsen 16. Juli! Kram og tanke inge

 3. Sussie says: 31. maj 201322:45

  De første skridt er altid de sværeste. :/ Hold ud! Du skal lige lære at “leve” igen. Next destination: familien flytter hjem igen!.. (Endelig)

 4. Mormor says: 31. maj 201316:35

  Tak, kære søster – jeg kunne ikke have sagt det bedre.

 5. Mos Gerda says: 31. maj 201314:52

  Kære Dorte. I 3½ år har du nu taget dig sammen, så off, ja måske, men en helt normal reaktion på et alt for langvarigt alt for stort pres. Måske bliver det endda forværret af, at du nu kan se lidt lys. Du skal nok få det bedre, men det vil tage lang tid. Det vil tage lang tid for jer alle 4, men Ella vil måske være den, der kommer sig hurtigst. Så kan hun lyse lidt på jer med godt humør og stædighed. Små sysler i sommerskuret skal nok hjælpe dig. Og masser af kærlige hilsner.

Kommenter indlægget