Rødhætter

Allerede i dag skulle Ella tilbage på transplantaitons-gangen. Mega-utrygt; for blot få dage siden lå hun i respirator dybt sederet med slanger og nåle overalt i kroppen, og nu blev hun smidt hun videre? Jeg bad om straks at tale et alvorsord med lægen.

Inden han ankom havde Ella imidlertid sat sig op i sengen med malerpensel i den ene hånd og lun toast i den anden.

Erhm … Scenariet støttede ikke just op om mit krav; Ella er tydeligvis ikke længere Intensiv-patient. Og det er jo godt. Det kan bare være hulens svært at forlade de trygge rammer, hvor der for så kort tid siden blev pustet nyt liv i min lille datter.

Igen.

Mens Lillesøster & Mor flytter stue, cykler Storesøster & Far en citytur for måske sidste gang. Nora har nemlig over den sidste uges tid så småt startet op i sin  egen skole og er kun lige et smut inde for at afslutte undervisningen på Riget.

“Jeg er et menneske – hører du!” gentager Ella for tyvende gang og griber slattent ud efter mig. Hun er godt høj af abstinens-behandlingen, og jeg fristes til at deltage i branderten. Men jeg skal være frisk, for efter marionetteater i Kongens Have og sandskulpturer i Nyhavn skal Nora tilbage til Roskilde.

Og jeg skal med!

3 kommentarer
 1. cansu says: 25. juni 201300:45

  Så sej mor du er jeg ligger osse på 5054 bliver hel urolig hvorfor mundkurv på hvad er de bange for men de er virkelig demente.

 2. helle sandby says: 19. juni 201308:32

  Kære Dorthe.
  Kan kun prøve at forstå på mest empatisk vis, og dine beskrivelser er så fantastiske at jeg på en eller anden måder, føler jeg kan forstå. Jeg har fulgt med på sidelinien længe og må dele med dig, at jeg i dag fik et stort smil på læben, da jeg så billedet af Ella. Jeg tænkte med det samme, at jeg synes, hun ser sundere ud end hun har gjort længe.
  Med mindre du har givet hende rouge på eller det er feber der giver røde kinder, så ligner hun en pige, hvor der er ved at komme “krudt” i kroppen igen. Dejligt at se – og held og lykke til jer alle. Håber de jordbærrøde kinder er et rigtig godt tegn.
  Kærligst Helle

 3. Yvonne Thygesen says: 18. juni 201322:48

  Det er lige før man bliver forpustet af at følge Ellas fremskridt. Pøj pøj med stue flytning og marionet og sand og hjem til Roskilde.De bedste hilsner.

Kommenter indlægget