Vikinge-aften

Ah, hvor skønt det nu er min tur til et par dage med Nora igen. Saaavner Ella – men man kan ikke både få i pose og sæk her i foretagendet.

Øjensynlig.

Årets Vikingespil er en Romeo & Julie-historie med skønne kamp- og dansescener. Opført midt i skovens dybe stille ro. Vidunderligt at sidde der i sommerregn og skumring med armen om min store pige. Ni år på lørdag.

Undskyld Nora, det var ikke den barndom, jeg havde planlagt for dig. Det her er dog vilkårene lige nu – skilsmissemodellen. Sorg og splittelse.

Jeg kan ikke love dig, det nogensinde bliver som før. At vi nogensinde bliver som før. Men jeg håber.

Indtil da: Masser af kys, kram og magiske aftenture.

6 kommentarer
 1. Helle B says: 20. juni 201323:37

  Sommeraftener i regn med armen om sin datter. Det er de øjeblikke der skal på plussiden. Der skal samles energi og puttes kærlighed på. Være tilstede i det vibrerende NU som ikke kan tages væk igen. Hold fast i sekundet hvor det lykkes.

 2. Anne says: 20. juni 201318:18

  Kan slet ikke holde tårerne tilbage fra mine øjne, når jeg læser det du skriver til din Nora – for nej, hendes barndom skulle have været en anden. Og hvor er jeg ked af du ikke kan få i “pose og i sæk”.. jeg sender også mange bønner afsted og tror på I alle 4 kommer sammen ud på den anden side.
  Kh

 3. Katja says: 20. juni 201316:44

  Fik en klump i halsen og tårer i øjene da jeg læste din undskyldning til Nora. Som mor rammer det lige i hjertet. Men jeg er sikker på når Nora bliver større eller voksen, så vil hun kigge tilbage og tænke at I som forældre gjorde alt hvad I kunne for hende, Ella og jeres lille familie og være så stolt af jer og den kærlighed I har givet. Man gør sit bedste ud fra de vilkår man er under, og jeres har ved Gud været så urimelige og umenneskelige, men jeg synes I har klaret det fantastisk.

 4. Minna Plauborg Nordahl says: 20. juni 201316:34

  Kender ikke dig og vice-versa, men følger dig og din familie tæt,må undre mig over der findes mennesker som dig og din mand (der iøvrigt hedder det samme som min yngste søn) jamen hvor får du dine kræfter fra? men på den anden side du har intet valg,jeg er en halvgl. farmor og kunne aldrig forestille mig det der er sket for jeres lille guldklump skulle ske for een af mine/vores børnebørn,men tænker ofte :hvor er vi dog heldige at have sunde og raske børn i vores nære kreds jeg bliver sommetider så ulykkelig når jeg læser din blog,samtidig med jeg klukker af dit sprog dine kælenavne til din søde syge datter,i må komme ud på den anden side,jeg beder for jer hver aften. De varmeste hilsener Minna.

 5. Yvonne Thygesen says: 20. juni 201313:58

  Til lykke til Nora med de ni år på lørdag. Godt at det blev en dejlig aften med teater i fri luft og is. Livet er ikke sådan at planlægge. De bedste hilsner.

 6. Inge says: 20. juni 201312:26

  Jeg tror faktisk ikke at der er nogen der får det de forventer… Ved godt at du i særlig grad kan sige det. Men når det er sagt tror jeg at kampe og kriser giver noget andet med sig af det gode. Nærhed er et ord der bliver brugt meget i disse tider. Vi skal huske nærheden og nuet. Tag bare alle de kurser man kan tage i mindfullness… At være i krise og tæt på de store spørgsmål i livet giver denne evne til at være nær og leve nu og her. Det giver du dine piger Dorte og endda i tifold – det er godt! Kram fra inge

Kommenter indlægget