Hvor regnbuen ender

Hm, underligt – tøsens saturation er faldet over den sidste halve time … Skruer op for ilten og hopper tilbage ud gennem vinduet. Fatter rødvinen på ny og skåler med gæsterne på gesimsen.

Fantastisk udsigt heroppe i penthousen. En regnbue fremkommer; smuk, høj og knivskarp. Vi fylder atter glassene og læner os tilbage. Tre cancer-forældre. Tre stakler. Sygeplejersken stikker hovedet ud til os i sommeraftenen: “Øhm, jeg skruer lige ned for ilten igen – alt er fint, så længe iltbrillen ikke sidder i panden men i næsen …

Hej, hvor det går, når man prioriterer druk på “altanen” frem for kemoungen. Skåler igen.

Trænger til en sjus oven på gårsdagens børnefødselsdag. Pyh. Udkørt. Men ok glad. Nora nød weekenden, der sluttede med Skt. Hans-bål og familie-hygge for et par timer siden. Nu sover hun sødt derhjemme i Roskilde ved min gamle lavalampes skær og drømmer om sin nye iPhone. Og Lillesøster herinde på Riget (med en halvfuld sengekammerat).

Har en god fornemmelse her til aften; Ella virker ok for første gang i umindelige tider. Stod op på benene med ganske lidt støtte i dag. Jeg begynder at tro igen. Eller er det rødvinen?

Godnat derude i blogland.

4 kommentarer
  1. Sussie says: 24. juni 201308:50

    Sikke en smuk regnbue Dorthe. Vidste du egentlig, at i den græske mytologi er regnbuegudinden Iris formidler mellem Zeus og Jorden… Og i nordisk religion er broen Bifrost regnbuen, der fører fra Asgård til Midgård. Og i den kristne kunst er regnbuen symbol på Guds pagt med Noa efter syndfloden. På samme måde, ser jeg dig som formidler mellem Ella og verden udenfor… Du er blevet velsignet med en fantatisk gave undervejs i denne dramatiske “rutchebanetur”, som gør at du har direkte hul igennem til sit hjerte uden filter. Du kan sætte ord på det og du formår at ramme/hjælpe så mange andre mennesker med dine ord. Det er en unik evne. Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre noget igen for dig. Jeg beder til Gud om, at Ella snart kan komme hjem igen for good! Glædelig Sankt Hans. Håber denne dag, bliver vendepunktet for dig og din familie, så i snart kan få lov til at være en “almindelig” familie igen… <3

  2. Benedikte says: 24. juni 201308:44

    Mere rødvin til dig – og guldet for enden af regnbuen til jer alle!

  3. Yvonne Thygesen says: 24. juni 201308:37

    Nyd endelig den lille fest og rødvinen på altanen. Godt at høre at Ella har været på benene. Gerne mere af det. De bedste hilsner.

  4. Mor says: 23. juni 201323:38

    Her sad vi og fejrede 2. dags fødselsdag og var til Sct. Hansbål og savnede dig – og så sidder du og hygger med rødvin – nå, det er dig vel undt, datter, du fortjener det, når du bare passer på Ella.
    Håber du har ret i, at hun har det bedre – åh, hvor er vi mange, som ønker det.

Kommenter indlægget