Riget tur/retur

Cocio Chokolademælk. Lige præcist sådan er farven og konsistensen på Ellas lort. Og hun leverer ikke bare én men 10-20 blefulde i døgnet. Slattenheden tiltager weekenden over, og nervøsiteten ligeså: Har doner-marven nu angrebet tarmene, hvor lungerne klarede frisag? Nå, den må vi vende mandag ved den planlagte og næstsidste steorid-bolus.

Anders & Ella ta’r mod Riget, mens Nora & jeg bli’r til et par mor/datter-dage i sommerskuret. På Riget konstaterer mikrobiologerne, at Ellas gamle noro-virus er blusset op igen, hvilket gudskelov ikke er synderligt farligt. Hvis da ellers elektrolytterne holder sig i kroppen. Det konstaterer bioanalytikerne så imidlertid, at de ikke gør. Kalium-niveauet er faretruende lavt – faktisk så lavt, at der er risiko for hjertestop.

Argh!

På trods af, at Riget endnu en gang har kløvet familien i to og forkortet vores længe tiltrængte fridage sammen, var det nok alligevel ikke helt galt, at vi lige kiggede forbi, da vi gjorde det …

Mens slatten Lillesøster de næste par dage fyldes med medicin i sengen, fyldes Storesøster med friluftsliv (tak for ridetur til en af jer dejlige læsere!) i sommerlandet, hvor vi atter er online (tak for lyn-service til en anden af jer dejlige læsere!).

Indlæggelsen trækker ud, og jeg overtager (bogstavlig talt) lorte-tjansen, indtil torsdag, hvor vi endelig løslades.

Nå, det var den herssens sommerferie, vi kom fra …

 

 

8 kommentarer
 1. Moments | Kemoland says: 15. oktober 201316:49

  [...] I så? Ella har for første – og absolut ikke sidste – gang siddet på en hest. Dejlig lokal pige gi’r os lige to timer af sit liv og en fantastisk oplevelse til at putte i kufferten af rare [...]

 2. Helle B says: 21. juli 201321:54

  Åh nej! @#$! Øv for Ella-krigeren. Jubi fordi Noras gode rideoplevelse – og fordi I får lidt Mor/datter tid.

 3. Marion (farmors søster) says: 20. juli 201318:14

  Om igen – sikke noget vrøvl jeg fik skrevet. Jeg mener selvfølgelig ikke, at kaliummanglen bliver normal igen, men at kaliumniveauet bliver normalt igen – eller så normalt som muligt, hvis det ikke kan være andet . Håber, at I snart kan nyde sommeren igen, for det trænger I i hvert fald til allesammen.

 4. Marion (farmors søster) says: 20. juli 201318:09

  Åh, nej! Er da der ingen ende på, hvad stakkels Ella og hendes plagede familie skal udsættes for. Håber, at resten af familiens immunsystem er så godt, at I ikke bliver smittede, og at Riget får styr på Ellas virus. Ja, Kaliummangel er ikke godt for noget, men den bliver forhåbentlig normal igen.

  En helt anden ting: jeg er sikker på, at Noras oldefar ville have været stolt af hende, hvis han havde kunnet se hende til hest. Han var jo selv en dygtig rytter :-)

 5. Winnie says: 20. juli 201316:26

  Øv øv øv. Men godt det er over nu :-) . Håber i nyder det fantastiske sommer vejr :-)

 6. Yvonne Thygesen says: 20. juli 201308:48

  Godt at Ella hurtigt kom ud fra Rigshospitalet igen. Fortsat god sommer ønskes. De bedste hilsner.

 7. lisbeth jess says: 20. juli 201306:48

  Åh den der med bekymringen , angsten og tilbage på Rh,hvor hjælpen er.og bagfter matheden ikk`? Den genkender jeg. rigtig god bedring med hende.meget hurtigt.knus

 8. Anja says: 20. juli 201300:05

  Årh altså, føler med Jer. Krydser fingre og ønsker endnu engang alt det bedste for seje Ella og hendes lige så fantastiske familie.

Kommenter indlægget