Hot Frog

Gode gæt på Kemolands Facebook-side, men ingen var dog rigtige.

Det hemmelige projekt med kodeord som vinter og kulde, gamle østrigske militæruniformer og to ting til, der er at finde på enhver HayDay-farm er såmænd et bundt hjemmelavede Hot Frogs. Det slidte camouflagestof er dejligt blødt, og når frøen kommes i microovnen, er der ikke den mavepine, den ømme skulder eller de kolde tæer, den ikke kan fikse.

Efter inspiration hos mine skønne strikkeduller er produktionen nu i gang (håber Ella aktiverer sig selv en halv times tid endnu …), og jeg overvejer at sende et batch afsted til vores gamle Børnekræftafdeling på Rigshospitalet. Kunne det ikke være en hyggelig gave til de små kemoforkvalmede trolde på de gamle utætte sengestuer derinde?

Men inden da er prototypen her allerede lovet væk. Den hopper nemlig ned i en trøstekurv til en dejlig veninde, som lige har fået en rigtig trist nyhed i dag.

4 kommentarer
 1. Mosekonen says: 4. oktober 201303:41

  Denne sene…eller meget tidlige morgenstund, har jeg siddet og læst mange indlæg på din blog. Kampen i har gennemgået, dybe, følsomme, åbne indlæg og med en ærlighed, som berører mig dybt.
  Dejlige kreative ting laver du også til stor inspiration. Lige nu skal opskriften på dine sofatøfler afprøves. Vil helt sikkert kigge forbi igen.

 2. Ketty says: 3. oktober 201308:26

  Sikken skøn frø. Hvad putter du indeni?

 3. Susanne says: 3. oktober 201307:31

  Hvor ser den lækker ud :-) Hvad er der indeni?
  Jeg har fulgt jeres ” liv og kamp” igennem lang tid, men har kun været den stille læser. Stærk læsning men samtidig kærlig og tankevækkende ;-)

 4. Yvonne Thygesen says: 2. oktober 201314:52

  Håber den første frø,kan trøste din veninde. Ja det ville være rart med en frø når skuldre er ømme. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget