Small Is Beautiful

Da vi tilmeldte Nora årets springgymnastik, troede vi egentlig, at de ekstra weekendtræninger  ville blive belastende, men det er faktisk meget rart en gang imellem at være en mindre del af the Rasmussens. Når både Mor og Far er hjemme med kun Ella, er pasningen a piece of cake (for at blive i Ella-terminologien …)

Så aaah, i dag er en god dag. De brakliggende forældre får pløjet en masse projekter igennem; tøjvask, oprydning, rengøring og sortering af en halv meter høj papirstak. Hep! Eneste minus er, at husstandens bil er hente/bringe-beslaglagt, så jeg ikke liiige kan suse et smut op i lyngen.

For det store sensommerprojekt i trætoppen skrider det vildeste frem siden sidst:

Væggene, der blev tilskåret i skole-hallen for et par uger siden, er nu smækket op i kronen og bærer det halvfærdige tag. De er bare for seje, de gutter; har på eget initiativ valgt samme slags afrundede profilbrædder som vores gamle lille Sommerskur. Æstetik si’r jeg bare – tro minikopi af skuret (bliver malet sort, naturligvis, med hvide vinduer)!

Godt det er efterårsferie – så skulle der da være mulighed for at lokke familien med en af de nærmeste dage. Glæder mig meget til at fornemme hytten indefra. Skulle virke være ret så rumelig ifølge projektlederen. Plads nok til et par madrasser bag stammen.

Har allerede aftalt sommer-overnatning deroppe med Nora. Wiii!!!

3 kommentarer
 1. Efter stormen | Kemoland says: 3. november 201312:39

  [...] oprydningsarbejde til følge. Men nymalet skur & vanvittigt-tæt-på-at-være-færdigtbygget-treetop house står [...]

 2. Yvonne Thygesen says: 12. oktober 201318:46

  Nyd endelig a piece of cake stunderne. Hvem der dog bare havde en lille hytte i træet. De bedste hilsner.

 3. mor/mormor/Inge says: 12. oktober 201317:47

  Hold da op – hvor ser det godt og solidt ud. Ja, det bliver en lille udgave af SOMMERSKURET.
  Jeg kan næsten ikke vente med at se ungernes glæde over det – og så se dem deroppe. Det var et fantastisk godt valg at bruge de penge til, der sådan lige faldt ned til jer i trætoppen – og et super projekt for de unge, som udfører det så perfekt.

Kommenter indlægget