Countdown

Termometer: 39,6 grader. Noras kinder blusser af feber, og hendes spændstige krop er krøllet helt sammen på sengen.

Sikke noget lort.

Går i dette øjeblik op for mig, hvor heldige vi egentlig har været; Nora er praktisk talt aldrig syg. Hun har bøvlet med dræn i ørerne – og nu bøjle og nakketræk til tænderne. Men hun er faktisk sluppet for et hav af sygedage i forhold til mange af sine jævnaldrende.

Derfor går jeg også lidt i panik nu. For Ella må under INGEN omstændigheder smittes med hvad-det-så-end-er-for-en-dårligdom, Storesøster har raget til sig. Kan dog ikke sende hende nogen steder hen, da bedsterne selv skranter, og vi ikke skal have flere bacciller indenfor dørene.

Så alenedag med to piger – et stk. i forsinket trodsalder og et stk. pre-teen. Great! Nå, vi smækker et brætspil (plus en stor flaske håndsprit) på bordet og brygger en kande te. Det vælter ned udenfor.

Bling! En mail tikker ind: Bloddononorene vil gerne have tilsendt et par pressefotos.

Ella skal have skiftet en tisseble.

Didelididelududu! Telefonen ringer: Nordisk skal lige have konfirmeret et par årstal, til det store Knæk Cancer-show på lørdag.

Nora vil ha’ en skål spaghetti.

Bling! Endnu en mail tikker ind: Radio 100 ønsker et interview i løbet af ugen.

Ungerne skændes om mælken.

Didelididelududu! Telefonen ringer igen: Go’ Morgen Danmark inviterer mig i studiet i morgen – på selveste Ella-film-dagen. Oj, det var da lige med lidt kort varsel, må man sige, men mon ikke det går? (Lars Løkke var sikkert mere nervøs her i morges …)

Jamen dog, nu er pigerne sørme selv gået igang med spillet. Og hygger sig(!) Måske jeg kan nå et bad? Hov må da vist lige høre, om ikke Anders kan tage en fridag i morgen – skal jo også ind og live-blogge om aftenen efter udsendelsen. Dropper badet og går op til pigerne med hækletøjet.

Mon ikke teen har trukket færdig nu?

7 kommentarer
  1. Agnethe says: 22. oktober 201308:15

    Morgen tv i dag. Du var super og så stang godt ud!

  2. Helle B says: 22. oktober 201308:07

    Stakkels Nora – håber hun hurtigt får det bedre. God bedring tapre storesøster. Nu rykker medierne for alvor, håber du ved hvor meget det betyder at du vælger at dele dine oplevelser med andre. Jeg tror det skaber større forståelse for livet som kræftramt familie og at det får lommerne til at åbne sig på vid gab for forskningskroner.

  3. Sussie says: 21. oktober 201323:03

    Ps: Sku’ du få nævnt projektet til TV2 i morgen, så ville det være kanon. Held og lykke med dine projekter! Knus

  4. Sussie says: 21. oktober 201323:00

    Du er for sej og du har inspireret mig til mit eget projekt, som er at samle penge til børn med kræft og deres familier. Jeg har fået nogle kendisser til at dekorere nogle design stole og nu bortauktionerer jeg dem. Jeg var selv indlagt m min søn, den gang i var inde m Ella første gang. Vi har en fælles bekendt… Vores søn klarede mirakuløst frisag, og vi slap med skrækken efter 1 måned. Jeg glemmer dog aldrig den oplevelse.!

    Hvis nogle vil hjælpe mig med at skaffe penge til Børnecancerfonden (alle penge går ubeskåret til fonden), så del med jeres venner og fortæl folk om projektet.

    Se dem her: http://www.facebook.dk/casanova.dk

  5. Christine Riis Paulsen says: 21. oktober 201321:07

    God bedring til Nora og pøj pøj imorgen – både morgen og aften <3 Vi sidder klar!

  6. Nina Andersen says: 21. oktober 201319:24

    Super Mom!!!!
    RESPEKT

  7. Yvonne Thygesen says: 21. oktober 201316:47

    Håber Nora hurtigt bliver frisk igen og at Ella slipper. Der er noget med at tiden udvider sig i takt med det man skal nå. De lever du/i da op til. Pøj pøj med alt det i skal nå i morgen. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget