Tonight’s the Night

Nåede du ikke TV2s dok Ella – livet forfra i tirsdags, genudsendes den altså i aften.

“Den er en lille smule uhyggelig”, siger Ella efter at have set den, “men også lidt sjov.” Under normale omstændigheder kunne jeg aldrig nogensinde finde på at smække sådan en film op i knolden på en 4-årig. Omstændighederne er imidlertid ikke normale.

Langt fra.

I aften kulminerer Knæk Cancer-ugen med det store liveshow. Glæder mig! Men er sgu’ også lidt bombet for at sige det mildt. Interviews i dagblade, radio og tv på daglig basis har sat sine spor. De mørke rande under øjnene er blevet dybere, håret mere grånende. Jeg er så taknemmelig for, at vores familie har fået en lille plads i en god sag – og er med til gøre en helt konkret forskel for andre familier i Kemoland. Men det er samtidigt helt ubeskriveligt hårdt at gennemleve vores livs marreridt – at rejse dybt ind i den største angst og sorg – gang på gang, dag efter dag.

Jeg er ramt af PTSD – ingen tvivl om det. Og jeg synker dybere, for hvert sekund, der går. Så det er med blandede følelser, at jeg om et par timer pakker mig sammen og suser mod staden og tv-studiet. Nervøs over at galafeste i cancerens midte – lykkelig over at bidrage med en happy ending.

So far i hvert fald.

Og nu må jeg vist hellere smutte i bad … Vi ses på skærmen!

NB. Skulle du have en 50′er til overs, kan du stadig nå at bidrage til Knæk Cancer – bla. via
Ellas egen indsamling
.

4 kommentarer
 1. John says: 26. oktober 201322:21

  Kære alle 4
  Blev meget rørt over at se jer i Tv. Håber I får noget hjælp til I 3 andre?
  Pas på jer
  Bedste tanker til jer alle 4
  Kh
  John

 2. Jonna Z, Bech Nielsen says: 26. oktober 201319:59

  Jeg er dybt, dybt berørt , de kræfter I har mobiliseret i så lang tid i så stor smerte og sorg må komme fra det dybeste kraftigste som mennesker kan få frem i kamp for livet. Må I fremover få de allerbedste livsbetingelser., det ønsker jeg for jer. Kærligste tanker

 3. Marianne says: 26. oktober 201316:35

  Jeg kender ikke jeres familie men har den dybeste respekt for det mareridt I har klaret jer igennem. Krydser alt hvad der kan krydses for at I alle snart er helt igennem og at år 2014 bliver et fantastisk år for jer, for det har I virkelig fortjent.

 4. Yvonne Thygesen says: 26. oktober 201315:08

  Nyd nu gallafesten. Filmen er jo båret af varme og glæde,jeg smilede meget medens jeg så Ella og jer. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget