Bah?

Kan slet ikke følge med.

Det ene øjeblik raser vi mod Riget med Tøs og frygter det værste; det næste øjeblik får vi overleveret de bedste nyheder af lægen i over et år:

“Fra i dag af må Ella spise alt igen”.

Bah?

Mens Mor måber, jubler Datter: “Hurraaa, så må jeg altså godt få figner, rosiner, dadler, kanel OG mug-oste?

“Nemlig. Fra i dag af stopper vi også knoglemarv-medicinen med tilhørende hydrering og vil først se dig igen til kontrol engang i det nye år.”

Bah igen?

Mens Mor måber endnu mere, jubler Datter videre: “Hurra, så må altså også godt få sonden væk?”

Sygeplejersken hiver slangen op af svælget. Ella ta’r den resolut i hånden, åbner vinduet og kyler den ud: “Slut, prut, finale med den!” Sygeplejersken forsøger at kigge den anden vej …

Ella suser hjem til køkken-taburetten. På tå fylder hun kvæde-te i kanden og dækker bord med fine servietter og levende lys.

Tyve minutter senere har hun spist en halv kiks og en hel brie …

Lille Pus. Én ting er kvalme, hårtab, koma og lammelse. Men ikke at måtte smæske sig i røde bøffer, sushi, koriander og skimmel-oste efter transplantationen – det har da næsten ikke været til at bære. Når nu man er gourmand …

Kysser hendes små bløde kinder efter aftenbadet. Hun ligger lige der under dynerne og griner til mig. Aaah, sonde-fri Bellesveske! Og snart også CVK-fri Bellesveske. Hvis julen går uden de store helbredsmæssige udfald, skal Ellas venekateter nemlig opereres ud af brystet måske allerede i januar.

Om en måned!!!

Nej, kan slet ikke følge med.

17 kommentarer
 1. Back on track? | Kemoland says: 3. november 201420:48

  [...] Nul hygge i sommerskuret sidste år på denne tid – under den vanvittige efterårsstorm. Nul kanel i sukkeret sidste efterår – under det strikse solations-regime. [...]

 2. Karin, Farmor says: 13. december 201319:35

  Dejligt at måtte spise ALT og selvom brieost er nummer 1 den ene dag kan makrelsalat godt være øverst på listen den næste. Ella hjalp med at skære æbler og salat til aftensmaden, den dag forældrene legede skovhuggere – OG aldrig før har jeg set et 4 års barn i den grand proppe kæften med sprød, lysegrøn icebergsalat ;- )

 3. Grethe says: 8. december 201311:29

  Hvor er det dog dejligt at læse. Havde læst på Fb. at Ella havde været på besøg hos sin farmor og at det ” næsten” var som før i tiden, så dejligt at læse din blog. Håber fortsat det bedste for Jer alle og håber I får den bedste jul ever.:-)

 4. Pernille says: 7. december 201323:11

  Skønt at læse;)

 5. Anna says: 7. december 201311:42

  Ja sgu! Fælder en tåre af glæde og ved bare, at det er så fortjent!!!

 6. Jane says: 6. december 201321:47

  Hvor pragtfuldt ! Hvor er det dejligt at høre.

 7. Maria Therese says: 6. december 201320:31

  Velbekomme ElleBelle !

 8. Ditte Buus says: 6. december 201319:45

  Hvor er det dejlige nyheder. Hvor er Ella sej. Glædelig jul.

 9. Dians says: 6. december 201319:09

  TILLYKKE med de flotte fremskridt, Ella og familie. :o ) Det er bare super duper BRAVO læsning her op til weekenden. Det glæder mig helt enormt meget på jeres vegne!! Bon appetit, Ellamus – det er SÅ fortjent du endelig kan nyde livet lidt. Jeg ønsker jer en dejlig December og glædelig jul. Alt det bedste til jer.♡♡ Kærlighed fra Diana

 10. Kristina Daley says: 6. december 201318:40

  Det er da de bedste nyheder jeg længe har hørt.

 11. Jette Backmann Grubert says: 6. december 201318:38

  Sikke dejlige nyheder, måtte da lige knibe en tåre, blev bare så glad på Ella og jeres vegne, da jeg læste det. Stort tillykke og rigtig go weekend. Mange hilsner herfra

 12. Ketty says: 6. december 201318:04

  Det er da hele årets bedste nyhed! Men som mor, der har prøvet lidt samme historie, vil jeg også tænke er det virkelig VIRKELIG! Det tager lige lidt tid.

  Men indtil kan Ella Bella jo smække sig i oste og andet godt, hun må det jo! Sejt med sonden ud af vinduet.

 13. Käthe Ejlerskov says: 6. december 201317:30

  Total juleglæde….. smiler, griner og griner højt…. for DET er GLÆDE….
  Dejlig weekend til jer alle…. smiler for sytten da….. hihi

 14. Merete says: 6. december 201316:45

  Så dejlig at læse

 15. Trofast læser says: 6. december 201316:28

  Hip hip hurra! Hvor er det fortjent. Jeg krydser alt hvad jeg kan, for at I kan få lov at være længst muligt væk fra hospitalet i resten af december. Jeg følger din blog, det er nu mest opmuntrende læsning. Er netop selv startet i behandling for brystkræft, så jeg har tilladt mig at låne lidt af din kampgejst – og ikke mindst Ellas. Jeg er rørt over Noras omsorg for lillesøster. Tænk at du kan beskrive det så godt, at en helt fremmed (for det er jeg jo) kan blive så rørt. Tak fordi du lader os følge jeres kamp. God jul til jeres familie.

 16. Yvonne Thygesen says: 6. december 201315:42

  Hvor herligt. Jeg behøver vist ikke sige: god appetit :) . De bedste hilsner

 17. Morten says: 6. december 201315:28

  Dagens suverænt bedste læsning på nettet …. og så kunne man starte weekenden med et stort smil og en masse glad energi på jeres vegne.

  Må både Familien Rasmussen og jer bloglæsere få den dejligste weekend.

Kommenter indlægget