Bum!

“Hvor SEJT!  vi har fået overdækket gårdhave!”, griner Nora og suser op i legehuset (der gudskelov står endnu).

Åh nej. Det kære gamle Sommerskur gik vist ikke så fri af uvejret som sidst. Under de seneste dages december-storm har det gigantiske grantræ ved åens bred mistet livet. Og lagt sig til hvile på vores fine nye tag …

Vi konkluderer skarpsindigt, at det nok ikke er den bedste idé at tænde op i brændeovnen, så længe der hænger et juletræ i skorstenen. Så der må uldsjal, varmedunk og skoldhed chokolade til, indtil skovhuggeren indfinder sig.

Sådan dér! Tre timer, to knækkede fliser og en ødelagt busk senere kan vi vinke på gensyn til vores paradis i lyngen. Ingen større skader, pyh! Vand og strøm er slukket, rørene tømt. Tid til vinterhi. Vender tilbage med bøgen. Nat nat!

Hvem der også bare kunne trække stikket ud og ta’ sig et par måneder på langs …

2 kommentarer
  1. Anne says: 9. december 201309:15

    Nej hvor vanvittigt tæt på! Pyha godt at der ikke skete mere. Havet har ædt 5 meter af mine svigerforældres sommerhusgrund (pilekrogen) og genboen har fået ædt deres tilkørselsvej, så de kan slet ikke komme ind i deres sommerhus!

  2. Yvonne Thygesen says: 8. december 201315:25

    Håber ikke at der kommer flere storme og god fornøjelse med sommer skur i 2014. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget