Nisser vol. II

Vores små gæster er vist faldet godt til hjemme hos os; deres habengut breder sig stemningsfyldt langs stue-panelet.

De takker for husly med rosiner, chokolade og skumfiduser i julebussen – men kan altså også godt finde på at drille. Man er vel nisse …

En morgen vågnede Ellas bamse op med julemandskostume på, en anden var køkkenstolene bundet fast til bordbenene med elastikker, en tredje fandt vi bilen flyttet til enden af vejen, og for et par dage siden vågnede vi alle (i.e. hele familien!) op med blå tånegle.

Det er sgu’ sjovt, at Ella nu er stor nok til at forstå løjerne – og alligevel ikke så stor, at hun gennemskuer dem. Tøsens begejstring smitter af på os alle, og Nora går overbærende med på legen.

Men det er ikke kun hos os, drillenisserne huserer. I Ellas børnehus i dag havde deres fjerne Farum-slægninge viklet hele legerummet ind i toiletpapir, og i frokoststuen måtte forbavsede små immunsvæklinge drikke grøn mælk til maden.

Føler mig næsten helt i stemning til lidt jule-krearier her til aften – kanske et par træ-perlenisser med gyldne klokkefødder og røde filttørklæder?

Uhm, duften af ris og kylling finder vej fra køkken til næsebor. En lille vino vil gøre godt inden middag. Skænker et par glas og smiler til husbond.

Ender det mon alligevel med at blive jul i Kemoland?

4 kommentarer
 1. Drillenisse | Kemoland says: 20. november 201418:34

  [...] Mælken er farvet grøn med frugtfarve [...]

 2. Gyldne forberedelser | Kemoland says: 10. november 201414:26

  [...] hvis man vil opgradere sin nissedør, må man altså være tidligt ude – for der er rift om tilbehøret blandt landets mødre. [...]

 3. Yvonne Thygesen says: 12. december 201322:16

  Der sker ting og sager hos familien Rasmussen i december. Der bor så vist fire kreative sjæle i det hus. De bedste hilsner.

 4. Farmor says: 12. december 201319:37

  Uuuh, den lille blåstribede cutie, ser noget betænkelig ud og smager forsigtigt på varerne. Ser den gamle halskæde erfundet frem igen :-)

Kommenter indlægget