1 dag tilbage

Dette hjertevarme værested er et fast holdepunkt midt i vores livs største krise – et midlertidigt hjem kun en kældergang væk fra vores lille datters sygeseng’ siger Dorte om Ronald McDonald-huset

Sådan skrev BetterNow i deres nyhedsbrev for et par måneder siden. Og det er sandt.

Netop fordi dette hjem-uden-for-hjemmet har betydet så meget for os i det halve år, vi boede der, opstartede vi en indsamling, inden vi flyttede hjem til Roskilde. Med livet i behold. På et hængende hår …

Men i morgen – den 24. december – er det så slut. Når den sidste kalender-låge åbnes, lukkes for donationerne, og beløbet sendes til huset.

Tilbage er en kæmpe TAK til alle jer læsere, der gjorde det muligt at runde hele 25.000 kr. – særligt til Bedstemoster Marion, der fravalgte gaver på sin runde dag mod støtte til sagen. Jeg er sikker på, at det fantastiske personale nok skal finde på noget rigtig rart at bruge pengene til.

Måske en dejlig juleaften til alle jer familier derinde, som ikke når hjem til jul?

Håber I får en dejlig oplevelse i morgen. Trods alt.

3 kommentarer
 1. lisbeth jess says: 23. december 201320:20

  kære Dorthe!i ønskes alle en glædelig jul og hvor det glæder mig med Ella. Vi er jo lige i stormen med vores og håber og ber på miraklet. Mc Donaldshuset er så skønt. vores fam har fået et stort værelse som I også havde. Der leves på en måde som gør at intensiv er tæt på. Vi har afleveret gaver i dag, julemaden afleveres i morgen. Inden hjem igen besøg på intensiv.Hilsner til hele fam.

 2. Anna Krogh says: 23. december 201311:38

  Kære Ella & familie!
  Jeg har fulgt din kamp de sidste måneder, og du er kommet helt ind under huden på mig.

  RIGTIG Glædelig Jul til dig og dine! Må 2014 byde på sundhed og glæde i dit liv.

  KH Anna

 3. Yvonne Thygesen says: 23. december 201310:58

  Alle patienter og personale på Rigshospitalet og Ronald McDonald hus ønskes god jul. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget