Grand O.P.ening

Blikstille vinterdyp & skoldhed urtete på havnen byttet ud med brølende udsugning & slatten automatkaffe på hospitalet.

Jeg sagde øv!

Skingert skrig river os væk fra aften-thrilleren. Et nyt gys venter på Ellas værelse: Blood everywhere. Hvad sker der? Hvor kommer det fra?

Får ungen ud af sengen og af med natkjolen. Lige dér på lagenet ligger den ene halvdel af hendes venekateter i en plamage. Blodet siler fra hendes brystkasse gennem den flossede stump. Fuck! Det tre-løbede cvk med knapt et år på bagen er slidt midt over. Nu direkte adgang til venen. Stæser ud i køkkenet efter et par fryseposeklemmer og lukker af. Ringer rystet til Riget.

Her er hun så, BelleBøffen, indlagt med mor to dage før nytår. Ved at vågne fra narkosetur på operationsbordet – 14 dage tidligere end planlagt.

Men det er nu ok. Fjernelse af cvk er et kæmpe skridt mod normaliserede tilstande. Gennem Ellas venekateter strømmede jo kemo, knoglemarv, painkillers og penicillin. Og det hører jo fortiden til, ik’?

Ik’???

Selv om vi har været her før (suk!), er dette indgreb trods alt en milepæl. Så der er vel ingen bedre måde at begynde et dugfriskt år på end ved at kappe navlestrengen til det gamle? Ta’ springet ind i 2014 helt og aldeles uden livline?

Når nu det ikke kan være anderledes …

6 kommentarer
 1. Kontrol | Kemoland says: 28. januar 201422:53

  [...] sådan er det ude i den virkelige verden, Putte, når der ikke mere er direkte adgang til venen; ud med cvk og ind med [...]

 2. Joan says: 30. december 201318:59

  Holdt ganske enkelt vejret, indtil jeg havde læst hele dit blog-indslag!
  Nu blot tilbage og ønske jer et forrygende, aldeles sygdomsfrit og fredfyldt Nytår!
  Kh joan

 3. Pernille R says: 30. december 201309:35

  Dejligt for jer at det er overstået. I ønskes et skønt nytår med mange gode oplevelser i 2014. PS. Super flot hækleri du er i gang med. Håber vi får set mere til det på bloggen :-)

 4. Bettina says: 29. december 201320:41

  Rigtig god milepæl, men dog en noget voldsom optakt til den – ønsker jer alt godt i 2014 og fremover! :)

 5. Yvonne Thygesen says: 29. december 201317:42

  Pyh, gik jo og var helt bekymret. Heldigt at det snart alligevel skulle ud. Ønsker jer et godt 2014. De bedste hilsner.

 6. Mette Berggren says: 29. december 201316:24

  Ellas måde at gøre opmærksom på, et nu er hun bare HELT færdig med det pjat? :-) ønsker jer alle alt det bedste i 2014, og modet til at tro på det!!

Kommenter indlægget