Nytårs-tv

6. gang i Go’Morgen Danmark. Men i dag med hele familien :-)

“Du har været meget syg, Ella – hvordan har du det i dag?”, opvarmer Ida Wohlert kærligt i te-køkkenet.

“Fint nok …” siger lille Bandit arrogant og ta’r en bid af sit morgenbrød. Med parmaskinke – mums.

“Hvad har du fået i julegave?”, fortsætter vores vært tålmodigt.

“Aj altså! Det HAR jeg da lige fortalt dig??? Ella rynker brynene og guffer videre. Lettere irritabel.

Den tilbagelænede stil fortsætter i studiet. Kokken panerer, kameraene snurrer, lyset blænder og Ella fistrer uimponeret rundt i sofaen, mens vi andre tre forsøger at levere et nogenlunde sammenhængende interview.

Om det lykkedes, ved jeg ikke. Men pigerne hyggede sig og dansede hele vejen gennem Hovedbanen og ud til bilen.

Årets første familieudflugt …

6 kommentarer
 1. Suzan Duran says: 7. januar 201423:16

  Jamen det kører da for mig med det navneroderi, flot! Kært barn har mange navne, den kan lige vist lige klamre mig til..
  Under dynen med dig,..ikke lukke bloggen, så vinder Riget jo!
  By the way..Kan det egentlig ikke også give en kraftig reaktion at stoppe brat med antidepressive? Det er vigtigt de bliver doseret korrekt, så du kan have det optimalt. Du har vist ikke brug for at bakse yderligere med en sindstilstand der slår knuder. Men hvem er jeg at belære dig om medicin..
  Masser af kærlighed i jeres retning. Jeg tænker på jer dagligt, på en ikke-stalkeragtig måde.

 2. Kemoland says: 7. januar 201421:08

  [...] jo bare sige nej til presse, lukke bloggen, lægge mig under dynen. Der var jeg imidlertid ikke i lørdags. Men der er jeg i [...]

 3. Dorte says: 6. januar 201408:37

  Hun hedder Nora, Suzan, men har også 1.000 andre navne ;-) Så du havde da helt ret! Tak for de kærlige ord – dem trænger vi vist til …

 4. Suzan Duran says: 6. januar 201400:04

  Undskyld, kan se min autokorrektur har lavet Flora om til Nora! Den slår altid til når det allermest upassende, selvfølgelig!
  Kh. Suzan

 5. Suzan Duran says: 5. januar 201413:10

  Jeg har fulgt med i hele jeres kamp, men det er første gang jeg skriver. Jeg brød lidt sammen på dine vegne Dorte, da jeg så jeres interview. Din sårbarhed lyser ud af øjnene på dig, sammen med din viljefasthed som er så beundringsværdig. Det må være rigtig svært at turde tro på at alt er godt nu, med alt det I har været igennem. Men det skal det være! <3
  Selvfølgelig ville det være optimalt at leve i nu´et og bare nyde, og det føler jeg mig også overbevist om at I gør i det omfang det er muligt. Men ens krop glemmer ikke de chok man har fået og det tager tid at bearbejde. Man kan jo ikke bare knipse med fingrene og så sletter man al den, fuldstændig rationelle, frygt som har været ens levevilkår i årevis, hele Ellas liv.
  Jeg håber af hele mit hjerte at I sammen klarer at finde frem til en dejlig hverdag som en hel familie, det har I om nogen fortjent. Jeg håber også at I stadig har al jeres kærlige støtte, som I stadig har brug for, nu hvor hverdagen udadtil virker normal men indvendigt stadig er kaos.
  I har skabt de mest vidunderlige og kloge børn, jeg bliver varm om hjertet når jeg hører om Noras kloge betragtninger og ser hendes søde smil og når jeg ser Ella opføre sig fuldstændig som en 4 årig med dejligt liv i øjnene. Det er livsbekræftende. I har virkelig sat spor i mit hjerte.
  De bedste hilsner, ønsker og håb fra Suzan

 6. Yvonne Thygesen says: 5. januar 201409:34

  Fik ikke set det,håber det kan findes på TV2s hjemmeside. Rart at se billed af Anders som sandelig også har ydet sit,under Ellas sygdomsforløb. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget