Charity

Først i november dukkede en mystisk kasse op på dørtrinet – den viste sig at være fyldt til randen med dejlige adventsgaver, chokolade- og lakridskalendre samt de sejeste patchwork-gravhunde (der straks blev døbt Fido og Niki).

Medio december landede en Wii inkl. spil i skødet på pigerne, der fortsat nu på anden måned er helt opslugte af at redde Princess Peach ud af fangeskab.

Kort efter kunne jeg hente to skønne malerier hjem fra posthuset fra Steffen Braüner; de sælges normalt til fordel for Børnecancerfonden, men blev doneret til tøsernes værelser.

Og for et par dage siden modtog vi tre flotte LEGO Charity-samlesæt, som der blev hygget med ved spisebordet her til aften.

Dette er kun et par af de mange kærlige hilsner og gaver, vi har fået – ofte fra komplet fremmede. Ja, selv i livets største kriser er der lyspunkter.

Fuldstændigt overvældende! 1.000 tak fra os alle!

2 kommentarer
  1. Suzan Duran says: 15. januar 201414:43

    Der er intet som glæden ved at glæde andre :-) Det er virkelig nogle fantastisk flotte gaver. Jeg er specielt vild med hundene :-) Lego Friends er et kæmpe hit hos mine yngste piger.
    Jeg cyklede forbi Riget i dag og skænkede jer en varm tanke over at I ikke var dér.
    Dejlig dag til jer <3

  2. Yvonne Thygesen says: 14. januar 201420:56

    Godt at se at gaverne fra venlige,betænksomme og rummelige mennesker gør gavn og glæde hos Nora og Ella. De bedste hilsner.

Kommenter indlægget