World Cancer Day – og en pris

Og dagen sluttede så fremragende ved at Kronprinsessen i Skuespilhuset for lidt siden overrakte Kræftens Bekæmpelses Hæderspris til Ellas vidunderlige institution – vores redningsplanke – Børnehuset SIV (repræsenteret af smukke Anna blomsterpige).

I Kræftens Bekæmpelses februar-nummer af Tæt på kræft, lukkes dørene op for det lille paradis i Farum med artiklen Ud af isolationen.

2 kommentarer
  1. Dorte says: 8. februar 201417:10

    Hej Ditte – Ella bliver i SIV, indtil hendes immunforsvar er helt oppe i omdrejninger igen til almindelig børnehave OG hun har klaret sine børnevacciner. Det tager noget tid efter behandling. Sidste gang gik et halvt år efter sidste kemo. Denne gang går der nok længere, da immunforsvaret er blevet helt nulstillet af transplantationen. Men måske til sommer? Ku’ være helt fantastisk …

  2. Ditte Buus says: 5. februar 201407:13

    Hvor lang tid må hun gå i Børnehuset?

Kommenter indlægget