Worlds of Fantasy

“Mon ikke det kunne være helt rart med sådan en rigtig hyggedag – bare dig og Nora sammen?”, spurgte familieterapeuten.

“Top!”, sagde Mor.

… og PLING! Så dumpede der sørme spontan-invitation op i mailboksen fra Foreningen Cancerramte Børn, der netop havde fået fingre i et antal billetter til årets Disney on Ice i Forum.

Jamen er det jo ikke præcist det, man kan bruge en patientforening til? At få serveret et udbud af grydeklare oplevelser, lige når man trænger?

Tusind tak for kæmpe oplevelse ude af sumpen for en stund.

Fra en mor og hendes skyggebarn …

 

3 kommentarer
 1. Farmor says: 20. februar 201416:51

  Åh, ville sådan ønske, at vi kunne optage TV programmer, så Nora alligevel kunne få lov til at se skøjteprinsesserne fra OL – men desværre AK NEJ!

 2. Farmor says: 18. februar 201410:25

  Ganske vist kommer Ella stadig ikke så meget ud, men hun er jo opmærksomhedskrævende på mange måder og det må jo gå ud over “skyggebarnet”. Men Nora bidrager selv, for hun er jo en rigtig god storesøster:
  Farmoren legende med pigerne, mens forældrene forsøgte at få styr på, hvad der kan gemme sig allerbagerst på et rækkehusloft. Vi byggede forhindrings- eller balancebane af bObles dyr og puder. Det var især Ella, der var aktiv – Nora optog det hele på sin iPad. Banen begyndte enten højt oppe på et trappetrin eller lavt – på krokodillehalen og endte med et hop – enten ud på farmoren, som bare havde at være parat og gribe, eller på nogle store gulvpuder. Farmoren rykkede sig ikke en tomme, men puderne gled lidt længere ud på gulvet ved hvert ”hopla!” Flere gange var der risiko for at den lille ville ramme ved siden af, men lige så mange gange kom storesøster diskret med den ene fod og skubbede puderne hen på plads igen. Godt af have en storesøster!

 3. Jette Backmann Grubert says: 14. februar 201417:18

  Ej hvor dejligt for jer. Ha en god weekend. Mange hilsner herfra.

Kommenter indlægget