Evindeligt bekymret

Ellas største ønske har det sidste halve år været at få sig en rokketand – og her to uger før sin femårs fødselsdag skete miraklet så.

Synes altså, at Nora var en hel del ældre, da det skete for hende? Eller måske jeg husker forkert??? Uh, kan ikke lade være med at tænke kemo-senfølger. Har over årene hørt grumme historier om tidligt tab af mælketænder og underneden grusomt fund af helt eller delvist cellegift-bortætsede stumper.

Be’r til, at det er en skrøne – at der dukker en ny op, når den her falder ud. …

Og så må jeg vist ellers prøve dele Trolds begejstring. Hun er så lykkelig. For slet ikke at tale om Nora, der straks i al hemmelighed anmodede om at agere Lillesøsters tandfe, når den tid kommer <3

3 kommentarer
 1. kristine says: 23. februar 201416:07

  Og min tabte sin den første på sin 5års dag

 2. Anna says: 22. februar 201423:46

  Min lille sveske fik også sin første rokketand som 4 årig.
  Er sikker på at en lille ny tand nok skal titte frem et par uger efter den er faldet ud

 3. Christa says: 22. februar 201422:59

  Tillykke med rokketanden. Vores store datter tabte sin første tand efter hun var fyldt 6 år. Vores nr to tabte den 1. Dagen efter hendes 5 års fødselsdag. Vi har dog ikke været det samme igennem som Jer, men vil bare sige at ikke to børn er ens (og heldigvis for det;-)) jeg ville være ganske rolig og nye hendes glæde. Jeg er klinikassistent og ved derfor at rokketænder ikke altid først kommer når man er fyldt 6 år. Kender en der tabte den 1. som 4 årig! Så glæd Jer dammen med hende.

Kommenter indlægget