Gamle dyder

Kæmpe brist i min barndom: Jeg lærte aldrig at lave Eiffeltårnet …

Dét traume skal mine døtre i hvert fald ikke også lide under, så i går indledte Nora og jeg påskeferien med den klassiske snoreleg. Kan I huske den?

Se bare resultaterne her :-)

3 kommentarer
  1. polterabend says: 25. april 201417:46

    Sikke fine billeder fra skiferien. Jeg skal helt klart også afsted næste år, det er ved at være for længe siden jeg har været på skiferie :-)

  2. Anne says: 13. april 201421:19

    Du er så krea:0) Og Nora har arvet samme interesse! Gode stunder!!!

  3. Marion (farmors søster) says: 12. april 201423:07

    Jeg lærte noget lignende – men ikke Eiffeltårnet – som barn. Men som jeg husker det, skulle man være to personer, så “figurerne” skiftede fra den ene til den anden. De havde vidst også navne, en hed væven, en anden vuggen. En af figurerne holdt man til dels med lillefingrene.

Kommenter indlægget