Survivors & co-survivors

” Nå, nu skal du vel også snart til at komme videre med noget helt andet, hva’?”

Nej, det skal jeg ikke. Hvis jeg selv kan bestemme. Jeg har ikke involveret mig i cancer-netværket, bare fordi jeg ikke har andet at lave. Jeg her her, fordi det giver mening for mig. Og det er der for tiden ikke ret meget andet, der gør.

Men hvorfor pokker er det så svært for mine omgivelser at forstå, hvad der driver mig? At acceptere?

Kræft ødelægger liv, ja. River itu og river bort.

Men kræft giver også liv. Og mening. Lige midt i meningsløsheden. Derfor lægger jeg nok aldrig arbejdet på hylden.

At I ved det.

Har hørt rygter om, at vores bortcensurerede Ella-film florerer på nettet. Det er endnu ikke lykkedes mig at finde linket til jer, så mens jeg leder videre, får I her i stedet to andre børnekræftportrætter – begge prisbelønnede.

De er ikke for sarte sjæle, så er I inde i en sårbar fase, kære læsere, så vent. Hvis ikke så fat lommetørklædet og sæt jer til rette:

The Fight: Lille fin film af Christian Als

A Star in the Sky: Barsk og smuk fotoserie af Thomas Lekfeldt

 

4 kommentarer
 1. Helle B says: 28. maj 201406:28

  Bare vær den du er! Du er en fantastisk skøn, modig, kreativ kvinde, der har gået en tur gennem Helvede. Det tager tid at komme ud af skyggen igen og lære sig selv at kende som en helt ny person. Giv dig tid! Ingen andre end du ved, hvordan det er at være DIG!

 2. Elisabeth says: 27. maj 201422:42

  Det er barske historier, men også fulde af kærlighed.
  Jeg kunne ikke lade være med at forstille mig, at det var min mors ord og følelser i afsnittet om pigen med lymfekræft. Det er 19 år siden i denne måned, at jeg afsluttede mit kemoforløb – men først nu, hvor jeg selv har børn, kan jeg forstå hvad mine forældre har været igennem.
  Tag den tid du har brug for, Dorte. Det tager ofte længere tid for sjælen at hele, end det gør for kroppen.

 3. Hanne says: 27. maj 201414:05

  Man er nød til at gøre det der giver mening i ens eget tempo om omgivelserne forstår det eller ej

 4. louise says: 27. maj 201413:41

  Hold da fast nogle barske links du henviser til. Hver dag er virkelig en gave. Bedste hilsner Louise

Kommenter indlægget