Fragmenter af lykke

Godt så. Bunden er nået. Nu er der kun én vej, og det er op. Eller noget.

Lidt gladere tanker? Det må være sol og strand, der taler. Næste regnvejrsdag – og jeg ligger der garanteret igen. Med næsen under dynen …

Men i går lukkede rhododendronens friske purpur op for stangtennis og forloren Irma-skilpadde. Med smilende æg.

Og selv om halvdelen af natten gik med at frygte ny feber og -hoste hos Ella efter den halvkølige svømmetur, vil jeg her til formiddag brygge mig en latte og forsøge at nyde et par timer ved havebordet. Alene.

Duften af Sommerskur sidder stadig i min kjole …

4 kommentarer
 1. Jette Backmann Grubert says: 3. juni 201419:08

  Godt at høre, du har nydt det i sommerskuret. Mange sommerhilsner herfra.

 2. inge says: 3. juni 201411:18

  Lykken kommer i fragmenter, nogle gange når man mindst venter den og nogle gange lader den vente på sig. Jeg tror det handler om at se det store i det små og samle på en buket af øjeblikke, der tilsammen bliver til en slags lykkefølelse. I hvert fald huske når den er der – og bær og bevar den. Lad ikke hverdagen komme indover så du glemmer disse øjeblikke. Det er her livet leves.

  Glæd dig når glæden er der. Kommer til at tænke på situationen, hvor du tager den forkerte kø og brokker dig over det …. man glemmer alt for hurtigt alle de gange man faktisk tog den rigtige kø.

  Elsker dit sommerskur (og dig forstås) – og savner en tur derop. KRAM Inge

 3. Farmor says: 2. juni 201414:13

  Nåå, nogle friske badegæster! Tror nu ikke, familien har været så tidligt i vandet før. Husker en sommerferiedag ved Smidstrup Strand i 2009. Ella lå i sin barnevogn uvidende om, hvad fremtiden skulle bringe og vandet var ikke så varmt. Derfor bar moderen sin store 5 årige pige ud over de mange store sten for en ordentlig soppetur. Plask! Pludselig blev det til lidt mere – lige foran de andre badegæster ( nogle coole unge fyre ), men da de nu var våde, benyttede de sig af det og Nora fik sin første svømmeundervisning

 4. Lene says: 2. juni 201412:30

  Godt at du kom op efter luft :o ) Det er godt at ha’ gode dage på kontoen, til når de dårlige rammer! Ved at gi’ plads til begge vil du opleve at de gode dage til sidst er i overtal -kroppen og sindet skal “bare” også ha lov til at trække sig tilbage og bearbejde og acceptere at vores livsvilkår er forandret for altid! Kram fra en anden ptsd-ramt mor med latte på terrassen…

Kommenter indlægget