Wichtel

Mens Nissepige tog en sygedag i sengen, tog Nissemor en shoppedag i sofaen.

Begge tøseværelser bugner af bøger, og hos Ella er det efterhånden med livet som indsats, når der skal vælges godnathistorier fra de tårnhøje stabler. Men hvem nænner dog at skille sig af med yndlinge som Marmelade Amalie, Den glade løve eller Pingvinen Pondus?

Planlægger derfor etablering af børnebibliotek med nye hyldemetre. Og så er der vel intet i vejen for lidt e-handel, vel? I kurven med små væsner i eventyrlige skove. Vi taler nemlig antikvariat-scoop af dimensioner, når postkassen om føje tid vil byde på endnu flere antikke titler i Felicita Kuhns, Elsa Beskows og Fritz Baumgartens wichtel-universer.

Retro-julemagi af bedste skuffe. Barndommens skuffe!

2 kommentarer
  1. Dorte says: 16. november 201416:14

    Jaaa – det er så hyggeligt! Finder primært på Dba, Ebay og Etsy. Sidste er dog der, man har højeste priser og er mest opmærksom på værdien, Ebay tit dyr i fragt, og Dba måske ikke så stort udvalg. Men er man tålmodig (ellers ikke min spidskompetence), kan man virkelig gøre et scoop!

  2. Anne says: 14. november 201421:19

    hvor finder du det fra? det er så skønne barndomsminders:0)

Kommenter indlægget