??? vol. II

Kan I huske den store mystiske kasse, der kom med posten sidste jul?

Der er netop dukket endnu én op på vores dørtrin. Fra samme helt ubegribeligt kærlige læser, som bloggen her har bragt ind i vores liv.

Hvad mon der er indeni? Pigerne kredser om pakken, løfter og ryster. “Må gerne åbnes inden jul”, står der på kortet, da jeg smugkigger derned. Ohooo! Men mon ikke vi liiige kan vente med at kaste os over sagen til på søndag? Tænker den vil sætte prikken over magien, når det fjerde og sidste lys skal tændes i adventskransen.

Glæææder os!

NB. Fordriver tiden med mor/datter-tur på Joe & the Juice efter bøjletandlæge. Hep!

NB. NB. Og det er jo kun muligt, fordi Ella  – ifølge transplantationslægerne – åbenbart godt må færdes i skoldkoppebefængt børnehave (!!!) Så længe vi fluks smækker hende i Zovir-behandling i dét øjeblik, den første plet skulle vise sig. Sådan undgår vi, at sygdommen bliver alt for hård ved hende. Men hvorfor dog ikke bare vaccinere tøsen? Det fatter jeg ikke. Mega-grænseoverskridende at sende hende i institition. Ligefrem at opsøge dårligdommen, der i så mange år har været at betragte som dødsensfarlig at få inden for dørene. Og som nær har taget livet af flere små kemo-kampfæller over årene. Ush!

Havde vi ikke en åben flaske rød et sted?

5 kommentarer
 1. Jette backmann grubert says: 5. januar 201512:43

  Smiler.

 2. En aften – en morgen | Kemoland says: 28. december 201413:27

  [...] til et par rolige dage med sildebord & snaps (hos bedsterne) samt julete og krydderkaffe (fra den store mystisk kasse – der ydermere indeholdt håndlavet pynt og gyldne [...]

 3. Farmor og farfar says: 21. december 201412:34

  Pakke ud, pakke ud !! :-)

 4. Lise Bugtrup says: 18. december 201419:48

  Jess blev skoldkoppe vaccineret, som noget af det første, da hun var ude af isolation. Men tror også hun er en af få. Men det letter bekymringen lidt, når man er derude.
  Glæder mig til søndagens opdatering ;)
  Knus

 5. Yvonne Thygesen says: 17. december 201422:51

  Hvor er hun dog sød Nora. Det må være dejligt med en mystisk kasse med spændende sager i. De bedste hilsner

Kommenter indlægget