En lille intro-film

I sidste uge modtog jeg de samlede optagelser fra TV2s Ella-filmerier under sidste års Stafet for livet her i Roskilde. Og fik samtidig lov til at bruge klippene til markedsføring af 2015-Stafetten i maj.

Har nu hygget et par dage med iMovie og fået prøvet endnu flere kræfter med redigering af levende billeder. Super-sjovt og fascinerende! Dog samtidig hårdt arbejde at finde den helt rette balance mellem titles, transitions og sound effects, så den unikke stemning bibeholdes, når der er max er 3 minutter til rådighed.

Men her er resultatet: 2 minutter og 38 sekunders intro til brug på sociale medier og info-aftener.

NB. Kæmpe TAK for materialet til både vores skønne tilrettelægger og filmmand fra Nordisk <3

3 kommentarer
  1. Jette says: 12. februar 201520:24

    Det var ærgerligt, håber vi ses igen engang.

  2. Dorte says: 12. februar 201520:06

    Tak Jette – det var en fornøjelse at stafette med jer! Jeg tror desværre ikke, at Kemoland stiller med et hold i år, da vi er lidt slatne herhjemme for tiden. Og der er jo ikke så lang tid til maj :-/

  3. Jette Backmann Grubert says: 12. februar 201518:48

    Fin lille film, du har lavet Dorte. Det var en rigtig god oplevelse i august måned og vi kommer gerne igen til maj. Stort knus herfra.

Kommenter indlægget