Efterlysning!

Cupcake-kursus i julegave blev til et par timers sjov undervisning i indfarvnings- og tylleteknik samt disse seks finurlige forsøg.

Ellas fødselsdag i foråret kastede jeg mig ud i et fadfuld glitrende Frozen-kager. Tidsnød resulterede imidlertid i færdigindkøbt (og halvsyntetisk) topping.

I morgen til Noras tøzefest skal smørglasuren være hjemmelavet. Men hvilken er den absolut bedste grundopskrift? Assistance, s’il vous plait!

4 kommentarer
  1. Dorte says: 2. juli 201509:49

    Det blev til klassisk smørcreme med flormelis & usaltet smør, mums! Meget meget bedre end den færdigkøbte :-)

  2. Mette says: 26. juni 201518:02

    250 gr. lurpak smør. Stuetemperatur, piskes lufttigt sammen med 500 g. flormelis, et par dråber mæk, evt. vanilie essens og evt. frugtfarve. Det virker HVER gang. Mælken kan justeres ift. hvor tyk/tynd frostingen skal være.

  3. Lise Bugtrup says: 25. juni 201522:10

    Vi bruger flormelis og rigtig smør, det er rigtig godt. Bruger det oftest i mellem havregrynskager.

  4. Annika says: 25. juni 201513:10

    Den bedste smørcreme

Kommenter indlægget