Hrmpf!

Tude, tude, tude. Det er hårdt at gå til psykolog. Har faktisk fået det tusind gange værre, efter jeg er startet. Tak for lort.

Beslutter mig for mindre shopping spree på vejen hjem; indkøb af udstyr til vores lille nye killing, der ankommer meget snart. Transport-kasse, bakke, hule, grus og mad. Glæder mig til at præsentere pigerne for de skønne sager i eftermiddag. De har allerede selv fikset en hel lille samling krea-legetøj ud af gammelt emballage og andet genbrug.

“Hej Dorte!” hilser en af vejens pensionister. Jeg viser stolt den fine lille katte-hule, da jeg pakker bilen ud. “Se, vi skal ha’ kat!”

“Hvad? Nej det var dog RÆDSOMT – de render jo rundt overalt og sviner så ganske forfærdeligt!!!

Humør tilbage på minus. Og her bliver det så resten af eftermiddagen …

For i min verden er RÆDSOMT år efter år at måtte sige nej til en ensom piges højeste ønske om et kæledyr, fordi hendes lillesøster har kræft og ikke kan tåle bakterierne.

Men sådan er vi vel så forskellige.

3 kommentarer
 1. Dorte says: 1. september 201512:31

  Tak for opmuntring! Vi er også helt forgabte i ham. Så vidunderligt med en “baby” i huset. Lille putte – han er så skøøøn!!!

 2. Minna Plauborg Nordahl says: 20. august 201522:14

  selvfølgelig skal i ha´kat!!! hos min ældste søn i Tårnby forefindes der pt. 4 killinger (3 er afsat l beholder de selv) og når vi betragter vores 2 drengebørnebørns glæde omsorg kærlighed til de små bliver man helt blød om hjertet,og når i endelig kan opfylde storesøsters (og lillesøsters) ønske er det da bare fryd!!! blæs på hvad andre siger -de sviner aldeles ikke katte er de mest renlige dyr der findes (men forbered pigerne på der godt kan smutte en fugl eller 2 indimellem)+en halvdød mus men det ved i sikkert altsammen. good luck til jer alle.

 3. Rie says: 19. august 201515:31

  Jeg synes lidt, jeg kan genkende dine oplevelser. Specielt med psykologen, der ripper op i fortrængte sår og følelser. Det er skide hårdt at være “blød”.

  Og ja desværre er der stadig mennesker, der synes katten er noget fanden har skabt. “De sviner allevegne”! Ikke mere end hunde, og katte er absolut et af de renligste dyr, jeg kender. En ide at invitere damen over, så hun kan beundre guldklumpen?
  Pøj med med det hele. Rie

Kommenter indlægget