Du er faldet i et hul …

Hvad gør du for at komme op derfra? Graver det dybere???

Spontan-invitation til et par dages kig ind i den meta-kognetive verden har efterladt mig undrende – og en smule i tvivl:

Er jeg mon på rette vej? Gør denne barske pilgrimsfærd overhovedet noget godt for mig? Dette mørke dyk ned i alle de frygtelige minder og følelser?

Uge efter uge?

Har jeg virkelig behov for at rydde op, se i øjnene og tømme sindet for at komme tilbage på fode? Eller skal jeg bare lære at kontrollere de grumme tanker? Tænde/slukke efter behov?

Tusind tak til Cektos-teamet for inspirerende intro til denne spritny behandlingsmetode, som netop er landet i Danmark. Hvilken gave at blive udfordret på sin tro.

At det stadig kan lade sig gøre …

2 kommentarer
  1. Dorte says: 1. september 201512:24

    Ja,Suzette – tid er nok lige det, der skal til. Når alt kommer til alt. Syn’s ellers vi har brugt alt for mange af familiens år i forvejen :-(

  2. Suzette says: 28. august 201520:06

    Kære D

    jeg kan forstå, at du føler, at du sidder fast. eller også har du brug for at bearbejde i længere tid endnu. Personligt tror jeg, at du skal acceptere, at det I har været igennem tager lang tid at komme sig over. Godt at høre, at du får hjælp. Knus Suzette

Kommenter indlægget