Mallorca

Knoglemarvs-prøven kunne ikke bruges, men de overordnede tal fra blodprøverne var ok, så vi må forsøge at slappe af og nyde livet, for nu står den på FERIE!!!

La Vida tilbyder alvorligt syge børn og deres familier 14-dages rekreationsophold på Mallorca kvit & frit. Vi er så heldige at komme med og har en forrygende tur sammen med en masse skønne mennesker. Vidunderligt klima, masser af nærvær. Aaaaah!

2 kommentarer
  1. Frozen, fed og færdig | Kemoland says: 2. februar 201420:57

    [...] toddy) hvis jeg skal overleve skituren til Norge. Jo, den er god nok. Familien er blevet tildelt endnu en ferie – denne gang af vores skønne patientforening FCB. Men der er endnu et par måneder til, og [...]

  2. Sol opstår, og sol nedgår | Kemoland says: 26. juni 201220:25

    [...] i låret og en blodprøve i armen; hold da helt kæft, hvor Ella hyler. Møder rejsefælle-mor fra La Vida-turen, som – selv efter et år ude efter raskmeldingen – har svært ved at vænne sig til [...]

Kommenter indlægget