Palma børnekræftafdeling

Øvbøv! Ella har ikke været indlagt i over et år, og så skal det netop ske på vores ferie. Men det er helt givet pga. de bacciller, hun uden tvivl har opsnappet på vores rejse hertil. Hverken på fly eller lufthavn kunne isolationsreglerne overholdes – men vi troede, at vi klarede frisag.

Midt om natten efter nøgenbadning i månens skær (erhm… og med et par genstande i blodet) observerer jeg, at Ella har feber. Fuck! Nå, der er ikke andet for end at ringe til vores stakkels søvnige rejseleder og bestille læge og ambulance.

Ella indlægges med Anders først på det lokale hospital, men da de ikke helt føler sig trygge ved hendes diagnose, bliver hun overflyttet til Palmas spritnye og fancy hospital på en børnekræftafdeling med kun fem senge. Fornemme forhold – mere end man kan sige om maden. Hvor er Kokken Kenneth henne, når man skal bruge ham???

Anyway, efter tre overnatninger og faldet feber, må de komme hjem på hotellet igen til mig og Nora, og ferien kan fortsætte.

Så har man også prøvet det…

2 kommentarer
  1. Norge | Kemoland says: 8. april 201421:19

    [...] på trods af, at dårligdomme og nervøsitet selvsagt lagde en dæmper på endnu en ferie, fik vi os en kæmpe oplevelse. Af hjertet tak til alle ildsjælene hos Foreningen Cancerramte [...]

  2. Karin says: 3. marts 201213:21

    Endelig! En ferietur samlet som familie og så ryger Ella – og far alligevel på hospitalet. Forstår. at der var kommunikationsproblemer. Når I får tid, må I hellere pudse jeres spanskkundskaber af.

Kommenter indlægget