Familie-weekend

Så har vi været på vores første familie-weekend med Foreningen Cancerramte Børn. Nora kom med Anders og mig – Ella, der var lidt snottet, flyttede et par dage hjem hos farmor og farfar.

Arrangementet, der er en årligt tilbagevendende begivenhed (og man er velkommen helt op til tre år efter endt behandling), foregik i Nordsjælland på Sankt Helene og var helt fantastisk! Den stod på socialt samvær med andre kræftramte familier (herunder også efterladte, hvis børn netop er døde – hatten af for at de troppede op!!!) og masser af aktiviteter såsom rollespil, trikes-ræs, hoppeborg, massage, zoneterapi, maling, smykkefremstilling og fest.

Og så kæmpe slush ice-maskine. Lidt svær at administrere for en syvårig, så Nora kastede op i bilen på vej hjem…

1 kommentar
  1. Én stor familie | Kemoland says: 8. september 201416:53

    [...] en tradition i vores skæve liv. Ikke hvert år har vi alle fire kunnet deltage, da Ella enten har været snottet (og dermed ikke måtte være sammen med de andre immunsvæklinge) eller været indlagt. Men denne [...]

Kommenter indlægget