Bogmærke

Kom alt for sent i seng i nat – skulle lige tyde opskriften på det her lille bogmærke først. Det er noget af en udfordring, når den er på engelsk, og der er øjensynlig forskel på britisk og amerikansk hækle-terminologi…

Inspirationen har jeg fundet hos Crochetroo, og jeg overvejer i en ledig stund(!) at gøre brug af mine engelskkundskaber og oversætte den til dansk. Indtil da; go’ fornøjelse, si’r jeg bare!

NB. Jeg bruger hæklenål str. 2 og tyndt bommuldsgarn beregnet til strikkemaskine. Når arbejdet er færdighæklet, stives det i kartoffelmel, udspændes og lufttørres (dog ikke kvasten).

1 kommentar
  1. Hvor vi slap … | Kemoland says: 15. januar 201421:23

    [...] Endelig fik jeg arbejdet mig frem til en velfungerende oversættelse af det kryptiske mønster. Tog kun lidt over to år … Fik slået fast, at den australske opskrift er baseret på britisk – kontra amerikansk [...]

Kommenter indlægget