Sommerslot

Det var en god tur, Nora og jeg var på her sidste efterår. Vi tog til Søborg for at hente det Belville Sommerslot, som vi havde fundet på Den Blå Avis. Oven i købet helt intakt og i originalemballage (dog uden samlevejledning). Var en lille smule nervøs over, hvilke bakterier i klodserne, der mon kunne overfalde min lille kemopige, men her måtte jeg simpelthen lukke øjnene…

Og det var et stort hit herhjemme. Tøserne har da hygget sig før med Lego, men det giver en helt anden interesse, når det er LYSERØDT!!!

Jeg er netop nu på udkig efter lidt supplement og håber at finde Solskinshuset. Nu er Ellas immunforsvar jo også blevet lidt bedre, hmmm.

Priserne er imidlertid skyhøje, for Belleville produceres nu kun som rideskole, selvom der fortsat er vild rift om de eventyrlige paladser og tårnkamre. Alligevel sløjfes serien – but why?

Nå, hører lige fra min svigermor, at der er introduceret en ny slags tøseLego: Friends. Bare ikke helt det samme, eller hva’?

1 kommentar
  1. Lopper | Kemoland says: 27. juli 201223:30

    [...] høst på Vig Tuskemarked. Foruden Belville Vinterslot (har jo allerede sommerslottet) med ekstratilbehør (for kun 75 kr.!!!) og et par kjoler fandt [...]

Kommenter indlægget